Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok/nők! Nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/nők! Nektek milyen külsőre az álom férfi?

Figyelt kérdés

Már, ha van ilyen... Én személy szerint mindenféle csajba voltam már szerelmes, de nem igazán van konkrét ideálom. Persze azért, ha nagyon akarnék letudnék egyet írni.

De most az érdekelne, hogy nektek milyen az álom pasi... Milyen magas, milyen izmos, milyen színű a szeme, milyen a haja, milyen az öltözködési stílusa stb. De ha van pl. egy létező sztár aki pont olyan, akkor azt is linkelhetitek. Előre is köszi!

18/f

2015. aug. 10. 03:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a magas,nagydarab pasik tetszenek,kár hogy már kihaltak...
2015. aug. 10. 07:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan az álompasi, aki ad magára, kondiban tartja a testét és nem pocakosodik el. Nekem ez mellett mindegy milyen magas, milyen színű a haja és a szeme.. de legalább legyen velem egymagasságú!
2015. aug. 10. 09:03
 3/15 anonim ***** válasza:
15%
Nem haltunk ki!!! 196 cm és 95 kiló vagyok. Zöld a szemem. Volt hosszú de most rövid a hajam. Nem kicsi férfiassággal. Sportolok és örülök hogy nagyon izmosnak néznek. Hogy álom férfi vagyok e? Ez jó kérdés. Ha egy órán belül három nő is megnéz és ha csak rákacsintok és még az utcán is képes egy oszlopnak neki menni mert engem néz, akkor igen?
2015. aug. 10. 09:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Utolsó egy kicsit el vagy szállva nem gondolod? Vagy most ez lett a divat hogy kacsingatunk az utcán idegen emberekre mint egy retardált?
2015. aug. 10. 11:02
 5/15 anonim válasza:
Konkrét ideált hülyeség lenne megfogalmazni de nálam előny ha nem pálcika hanem kicsit pocakosabb pl. és a tetkók is bejönnek,elegánsabb öltözködés ilyenek :)
2015. aug. 10. 11:05
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
4-es miért nem lehet kacsintani? Az miért retardált? Az utcán szerinted ilyet nem lehet csinálni? Ettől én még nem hiszem hogy elszálltam magamtól de nálad úgy látszik az ismerkedés frusztrációz okoz.
2015. aug. 10. 11:06
 7/15 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy az első válaszoló írására jönni fog valami marha, aki rögtön az ellenkezőjét állítja (ami alapból igaz), de rögtön saját magát hozza ki tökéletes mintapéldánynak. :D

Ezek után már én sem merem megemlíteni, illetve ezt is csak halkan, hogy kevés magasabb ember van nálam, ráadásul a súlyom sem kevés, és többségében izom (10-12% testzsír között mozgok, demégmielőtt: NEM vagyok testépítő, isten őrizzen. All hail the "big three"!).

Szóval bőven vannak még ilyen férfiak, csak jó helyen kell keresni. Persze, a legtöbb nő mindig csak az előttem szóló hülyéket veszi észre közülünk, mert egy tömegben mindig a hülyék a leghangosabbak...

2015. aug. 10. 11:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Nagyon különböző férfiak tudnak tetszeni.

A "tipikus jó pasi" kategóriából pl. ő elég jó: [link]

De ő is bejön külsőre: [link]

2015. aug. 10. 11:41
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
7-es Én írtam a 6-ost és a 3-ast. Szerinted én hülye vagyok? Igen én edzek és lejárok edzőterembe. Bokszoltam és mint írtam nem vagyok kicsi sem. Te szeretsz másokat ledegradálni. Beszéljünk négyszemközt?
2015. aug. 10. 11:58
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
8-as akkor nincs mit szégyellnem. Az elsőnél is nagyobb izmaim vannak. De hogy vagyok e ennyire jóképű?
2015. aug. 10. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!