Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok/nők! Nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/nők! Nektek milyen külsőre az álom férfi?

Figyelt kérdés

Már, ha van ilyen... Én személy szerint mindenféle csajba voltam már szerelmes, de nem igazán van konkrét ideálom. Persze azért, ha nagyon akarnék letudnék egyet írni.

De most az érdekelne, hogy nektek milyen az álom pasi... Milyen magas, milyen izmos, milyen színű a szeme, milyen a haja, milyen az öltözködési stílusa stb. De ha van pl. egy létező sztár aki pont olyan, akkor azt is linkelhetitek. Előre is köszi!

18/f

2015. aug. 10. 03:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8-as!

Férfiakról beszélünk,nem bájgúnárokról!Akiket ide linkeltél,semmi férfias nincs.

2015. aug. 10. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok.
2015. aug. 10. 12:50
 13/15 anonim válasza:

magasság:egy férfinak magasabbnak kellene lenni mint egy nőnek(gondolj bele ha még magassarkút is vesz fel).

Izmosság:http: //kiralyvidi.eu/wp-content/uploads/2015/06/Napi-izmos-pasi-1-10-Pontozzad.jpg ettől jobban ne legyen kigyúrva.

Szem,haj:nekem kék szem barna haj jön be, de barna szem se csúnya.:)

Stílus:tudjon alkalomhoz illően öltözni, álljon neki jól az ing és a melegítő is. [link] én szeretem ha egy férfi is tud mosolyogni:)

2015. aug. 10. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Kifejezett ideálom nincs. Ami alap, hogy legyen ápolt: mosson fogat, legyen ápolt a haja, ne legyen büdös, ne 30éves szétrongyolódott és piszkos cuccokban járjon.

Alapból a barna hajú, barna vagy khakizöld szemű férfiak jönnek be, a konszolidáltabb típus, rövid formára nyírt haj, borotvált arc (de mindenhol máshol legyen inkább szőrös), ingek, kevés kiegészítő. Illetve ezen kívül a Lenny Kravitz-féle rocker vonal tetszik. De sokszor tetszett már teljesen más kaliberű pasas itt. Testalkatra amúgy inkább az átlagos vagy pici pocakos pasik jönnek be. Az izmok nem vonzanak... de tulképpen ha az illető arcra helyes, és nem izomtibi, szumóbirkózó vagy nagyon gebe, akkor kb.letojom a testet...

2015. aug. 11. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szoktam nézni, de mindenképpen legyen magas (mivel én is az vagyok), ne legyen túl izmos, de pocakos se, tetszik a kék szem de lehet barna is, rövid barna vagy fekete haj ami nekem bejön.

18/L

2015. aug. 15. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!