Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Zavar a szőrös férfi test? (Kép)
Az ilyen szőrzetre gondolok ezalatt: [link]
Visszataszító ez számotokra? Mi a véleményetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kellemes napot!
Nem aztán semmi gondom nincs vele, viszont rengeteg visszajelzést kapok, hogy "húú de szőrös vagy! vagy éppen "miért nem borotválod le, vagy gyantázod le?"..tehát különbnél különb módszerekkel jelzik felém,hogy bizony nem ez a természetes hanem a csupasz..hogy ez már túl sok.
No hát elgondolkodtam rajta, hogy ha már a fiúk számára ez túl sok akkor mit szólnak hozzá a hölgyek, hiszen végtére is ha nekem megfelel és az azonos nemű társaimnak nem igazán érdekel, hogy tetszik e vagy sem akkor legalább az ellenkező nemnek is ismerjem a véleményét :)
Tényleg köszönöm szépen a válaszokat, viszont még jöhet vélemény bátran, majd csak túlteszem magam rajta :)
Persze, hogy az arc is tesz a látványhoz, de éppen ezért nem azt kérdeztem, hogy mit szóltok a "pasihoz", hanem a szőrzetéhez..azért rá esett a választás mert a testalkat, bőr szín és a szőrzet is teljesen megegyező, az arcát nem kell nézni.
De teljesen egyet értek veled kedves utolsó.
Ilyen egy férfi :D
Van ismerősöm, nah az kb. csubi szintű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!