Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem megy nekem ez szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy nekem ez szex közben?

Figyelt kérdés
A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk, minden csodás és jól működik. A szex soha nem volt ennyire jó senkivel és sok új dolgot is kipróbáltam vele. Egyre izgatóbbá vált szánkra az, hogy szeretkezés közben megkóstoljuk egymás pisijét és maga a látván yis, de nekem valahogy nem megy...pedig tényleg agyon akarom. Valaki tudna tanácsot adni, akinek van már ebben tapasztalata? Köszönöm előre is :) 25/L

2015. szept. 25. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mi rendszeresen játszunk ilyesmit a párommal,előtte több vizet iszunk...
2015. szept. 26. 09:26
 12/17 anonim ***** válasza:
próbáld meg először szokott körülmények között-tehát csak a wc -re elkísér a barátod is,aztán mikor már megy a jelenlétében,akkor odatartja a kezét,majd zuhany közben,és így fokozatosan megérkezve a szex közbeni-ig
2015. szept. 26. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Rápisilni nem tudsz, vagy az övét a szádba engedni?
2015. szept. 26. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:
ezzela problémával mi is szembesültünk,hogy ott állok és nem jön.végül arra jutottunk,hogy egymás előtt wc-ztünk, hátha megszokjuk. megszoktuk onnantól már jött.
2015. szept. 27. 00:37
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Wanda, biológia egyes, ülj le!

Az a gáz, ha vizeletben baktérium van, az egészéges ember vizeletében sem fehérje, sem nagy mennyiségű cukor sem baktérium, sem vér nincs, ezt írd föl magadnak.

A húgyhólyagban lévő vizelet, az valóban steril, de ahogy elhagyja a testedet, szennyezetté válik, mivel a húgycsőnyílás területén már baktériumok vannak. Ha vizeletmintát kell vinned, akkor is azt szokták kérni, hogy fertőtlenítsd, de legalább tisztítsd le a húgycsőnyílás területét, mert ha onnan lemossa a kifolyó vizelet a bacikat, akkor bezavarhat az értékelésbe.

Egyébként egészégetekre, aki megissza... Sok olyan vitamin van a vizeletben, amit a szervezet nem használt föl, és kiürít. Azért én nem kóstolgatnám.

Állítólag brit tudósok kimutatták... szóval alapból nem hinném el, hogyha reggelente 1 hónapig a saját reggeli pisidből megiszol 1 decit, akkor rohadt egészéges leszel.

A pisiszex oké, csinálja, akinek gusztusa van hozzá, de azért remélem egymás kakáját nem fogjátok megnyalogatni...

2015. szept. 28. 19:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, ebbe most belehúztál, Wanda ugyanis egészségügyes, tudja mi mi fán terem. De gyakorlatilag ugyanazt mondta, mint te, hogy steril...
2015. szept. 28. 19:44
 17/17 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek: ha sokat iszol előtte és nem mész wc-re de a pároddal keményen csináljátok akkor menni sok ;)
2015. okt. 25. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!