Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem megy nekem ez szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy nekem ez szex közben?

Figyelt kérdés
A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk, minden csodás és jól működik. A szex soha nem volt ennyire jó senkivel és sok új dolgot is kipróbáltam vele. Egyre izgatóbbá vált szánkra az, hogy szeretkezés közben megkóstoljuk egymás pisijét és maga a látván yis, de nekem valahogy nem megy...pedig tényleg agyon akarom. Valaki tudna tanácsot adni, akinek van már ebben tapasztalata? Köszönöm előre is :) 25/L

2015. szept. 25. 09:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%

na most tettem le az almámat az asztalra :D majd megeszem később :D

mi akadályoz meg benne?

te nem tudod kiengedni, vagy ő? vagy mi a gond?

22F

2015. szept. 25. 09:51
 2/17 anonim ***** válasza:
5%
Undorító :D A pisi tele van méreganyagokkal ,bacik stb. de igyátok csak. Pohárba tőltve jéggel és citromkarikával a legjobb
2015. szept. 25. 09:52
 3/17 anonim ***** válasza:
42%
azta...jézusom...fúj..mi van?
2015. szept. 25. 09:53
 4/17 A kérdező kommentje:

A negatív jellegű kritikákkal nem foglalkozom, mert mindenkinek megvan a saját ízlése, elyet foglalják :)

Szóval az van, hogy neki megy, de én nem tudom elengedni...pedig téyleg szeretném. NEm érzem azt hogy lenne bennem gátlás vagy ilyenek...

2015. szept. 25. 09:55
 5/17 anonim ***** válasza:

próbáld ki, hogy előtte sokat iszol és úgy álltok neki amikor neked már nagyon kell...vagy megpróbálhatod, hogy egy kis alkoholt iszol, hogy lazább legyél...

vagy megpróbálhatod a simogatásos módszert amit kevesen ismernek szerintem :)

am közben már megettem az almám :D van amikor nem jó ilyeneket olvasni :D

2015. szept. 25. 09:57
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Erre nem is gondoltam...talán ha picit becsiccsentenék... okos :) Köszönöm tényleg, és jó almázást ;)
2015. szept. 25. 09:58
 7/17 anonim ***** válasza:

köszi, neked meg sok sikert :)

am már megettem a mai gyümölcs adagot :D 2 alma, 2 barack és esőben nincs sok kedvem kimenni vásárolni :) de azért köszi :)

2015. szept. 25. 10:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem lepisilni a lányokat de ha ők pisilnek le azt imádom
2015. szept. 25. 10:40
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"A pisi tele van méreganyagokkal ,bacik stb"

Csaxólok, ez egy nagy butaság. A vizelet gyakorlatilag steril. Ha van kéznél egy laborleleted, akkor nézd meg, látóterenként maximum 2-3 baktérium van az üledékben, de legtöbbször egyáltalán nincs. Összehasonlításként, a nyálban hemzsegnek a baktériumok, mégis csak kevesektől hallottam, hogy fúúúújj, nyálcserés csók... Még egy arcrapuszitól is több baci kerül a szádba, mint a vizeletből. A külső nemi szervek csókolgatásáról, nyalogatásáról, szopogatásáról ne is beszéljek, mégis teljesen elfogadott.

A méreganyagok jelenlétében igaza van a válaszolónak, de ezt sem úgy kéne elképzelni, hogy arzén, cián, sztrichnin van a vizeletben, és egy cseppje is halálos. Olyan mérgek vannak benne, amik fél órával ezelőtt még a szervezetedben voltak, és most is ott van az a mennyiség, ami majd a következő vizelettel fog kiürülni. Csökkent folyadékfogyasztás, vagy elégtelen kiválasztás esetén felszaporodik a szervezetben, na, az már tényleg tud gondot okozni, de egy alkalmi "belekortyolás", megkóstolás teljesen ártalmatlan és semmilyen egészségügyi kockázattal nem jár.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, nem csoda, hogy nem megy. Az ember gyerekét két éves korától kezdve arra dresszírozzák, hogy a vizeletét vissza kell tartani, azt elengedni nem elfogadható, semmilyen formában, még éjjel, alvás közben sem. Elég korán kialakul egy feltételes reflex, ami megakadályozza, hogy a későbbiekben becsurrantson az ember, és még akkor is nehézségekbe fog ütközni, ha akarja, vagy nagyon szeretné. A jó hír, hogy a feltételes reflexek leküzdhetők, ha nagyon akarod, és sikerül elengedni magad, akkor menni fog, eleinte nehezen, később egyre könnyebben.

2015. szept. 25. 11:32
 10/17 anonim ***** válasza:

Wanda, te pisisexeltél már?

Kérdező, és le is nyelted a párod pisijét? Az ment?

2015. szept. 25. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!