Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy nekem ez szex közben?
na most tettem le az almámat az asztalra :D majd megeszem később :D
mi akadályoz meg benne?
te nem tudod kiengedni, vagy ő? vagy mi a gond?
22F
A negatív jellegű kritikákkal nem foglalkozom, mert mindenkinek megvan a saját ízlése, elyet foglalják :)
Szóval az van, hogy neki megy, de én nem tudom elengedni...pedig téyleg szeretném. NEm érzem azt hogy lenne bennem gátlás vagy ilyenek...
próbáld ki, hogy előtte sokat iszol és úgy álltok neki amikor neked már nagyon kell...vagy megpróbálhatod, hogy egy kis alkoholt iszol, hogy lazább legyél...
vagy megpróbálhatod a simogatásos módszert amit kevesen ismernek szerintem :)
am közben már megettem az almám :D van amikor nem jó ilyeneket olvasni :D
köszi, neked meg sok sikert :)
am már megettem a mai gyümölcs adagot :D 2 alma, 2 barack és esőben nincs sok kedvem kimenni vásárolni :) de azért köszi :)
"A pisi tele van méreganyagokkal ,bacik stb"
Csaxólok, ez egy nagy butaság. A vizelet gyakorlatilag steril. Ha van kéznél egy laborleleted, akkor nézd meg, látóterenként maximum 2-3 baktérium van az üledékben, de legtöbbször egyáltalán nincs. Összehasonlításként, a nyálban hemzsegnek a baktériumok, mégis csak kevesektől hallottam, hogy fúúúújj, nyálcserés csók... Még egy arcrapuszitól is több baci kerül a szádba, mint a vizeletből. A külső nemi szervek csókolgatásáról, nyalogatásáról, szopogatásáról ne is beszéljek, mégis teljesen elfogadott.
A méreganyagok jelenlétében igaza van a válaszolónak, de ezt sem úgy kéne elképzelni, hogy arzén, cián, sztrichnin van a vizeletben, és egy cseppje is halálos. Olyan mérgek vannak benne, amik fél órával ezelőtt még a szervezetedben voltak, és most is ott van az a mennyiség, ami majd a következő vizelettel fog kiürülni. Csökkent folyadékfogyasztás, vagy elégtelen kiválasztás esetén felszaporodik a szervezetben, na, az már tényleg tud gondot okozni, de egy alkalmi "belekortyolás", megkóstolás teljesen ártalmatlan és semmilyen egészségügyi kockázattal nem jár.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, nem csoda, hogy nem megy. Az ember gyerekét két éves korától kezdve arra dresszírozzák, hogy a vizeletét vissza kell tartani, azt elengedni nem elfogadható, semmilyen formában, még éjjel, alvás közben sem. Elég korán kialakul egy feltételes reflex, ami megakadályozza, hogy a későbbiekben becsurrantson az ember, és még akkor is nehézségekbe fog ütközni, ha akarja, vagy nagyon szeretné. A jó hír, hogy a feltételes reflexek leküzdhetők, ha nagyon akarod, és sikerül elengedni magad, akkor menni fog, eleinte nehezen, később egyre könnyebben.
Wanda, te pisisexeltél már?
Kérdező, és le is nyelted a párod pisijét? Az ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!