Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok ebben dönteni. Mitévő legyek?
Szeretnék elmenni örömlányhoz,hogy elveszítsem a szüzességem. A gond,hogy nem tudok dönteni,kétségek gyötörnek. Szeretnék is,meg nem is elmenni. Ez egy visszafordíthatatlan kimenetelű döntés lenne.
Nem vagyok ugyebár egy szép ember(egy kupac kutyagumi hozzám képest szemet gyönyörködtető látvány),és a szerelem ugyebár az ilyenek kiváltsága.
Hogy tudnék zöld ágra vergődni ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi!
Jaj, olyan rossz olvasni... :(
Biztos nagyon elkeseredett lehetsz.
Biztos semmi kilátásod nincs egy kapcsolatra? Lehet, hogy csak te beszéled be magadnak, hogy ennyire csúnya vagy...
Szóval ez csak a te fejedben él... Szerintem inkább pszichológust keress fel, ne prostit.
Milyen visszajelzéseket kapsz a külsőddel kapcsolatban? És az olyan választ nem fogadom el, hogy "rám nézett a csaj, és undort kifejező arcot vágott", mivel könnyen lehet, hogy csak te meséled be magadnak.
Kb hogy nézel ki? Mivel nem vagy kibékülve?
Az elején rettentően sajnáltalak, de most már annyira nem... :D
Látom nagyon nem érdekel a saját lelki békéd, csak a felszín a fontos.
Felír egy gyógyszert aztán ennyi... jézusom, ettől nem leszel jobban (én pszichiáterhez és pszichológushoz is jártam).
Van a fejedben egy negatv kép a külsődől, ezt kellene megváltoztatni, ez a kép pedig kedélyjavító által nem fog megváltozni. Csak ha a problémád esetleg nem annyira mély.
Ha ennyire nem érdekel a saját lelkivilágod, akkor szerintem menj prostihoz. Ezen nem érdemes agyalni.
Elég rossz gyermekkorom volt,a lelki békémnek végérvényesen annyi.
A gyógyszer azért kell,mert emlékszem,mikor régebben frontint szedtem,milyen király volt,mikor kába voltam. Újra át akarom élni ezt a remek érzést. Boldog akarok lenni,ha másként nem,hát ily módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!