Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a párotok arra kérne szeretkezés közben, hogy csúnyán beszéljetek, megtennétek?
Semmi extrém, csak ilyenek:
"imádok vele bä$zni nagyon"
"kú_d szét a lucskos 3,14námat"
"szétszopom a fa__odat"
Persze nem mindig kellene, csak olykor. Vagy kérni sem kell erre titeket? Eddigi barátnőim nem nagyon szerettek így beszélni 1 kivétellel. :D
Kort írj.
Egy álom valósulna meg, ha végre erre kérne... mert nekem nagyon nehéz visszafogni magam. Pedig a nyelvem hegyén van mindig valami kevésbé szalonképes kifejezés... egyszerűen csak vágyom rá, hogy az ágyban mocskosan beszélhessek... de a párom ennek nem örül(ne).
26
Teli szájjal nem beszélek.
24/N
nekem vágyam csúnyán beszélni szex közben a barátommal, de nem mertem még úgy megszólalni, meg jó lenne ha ő is mocskosan fejezné ki magát, de nem nézem ki belőle, íígy én sem merem. mondjuk belőlem sem nézné ki a legtöbb pasi, de a barátom már tudja hogy gátlástalan vagyok az ágyban így ezen sem kéne meglepődnie, ha azt mondanám pl; dugj szét bébi.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!