Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobb óvszer, melyiket részesítitek előnyben?
Hogy a ...szomba nem szakad az ki nektek?
Én szinte akárhányszor próbálkoztam a vékony gumival majdnem mindig kiszakadt. Sokfélét próbáltam de az nekem kockázatos játék :D
1#
Nekem eddig 1 gumi sem szakadt ki, remélem nem is fog! Para lenne.
2#
Durexet nem nagyon használtam még, de kipróbálom ezt. Kösz. Remélem van belőle három darabos.
mi piros ultravékony masculant használunk
sosem sérült még meg, nem is drága (800ft/10 db) jó minőségű és én azért szeretem jobban mint a durex feel thint mert nem latex szagot hagy maga után hanem valami finom édes illatot. én utálom pl ha egy menet után leszopom a pasim és érzem a gumi szagát a farkán
én ezt ajánlom
volt már,hogy barátommal, olyan 32 darabost vagy 16 darabost vettünk, elég olcsón. Tényleg nagyon olcsón, de se a márkára se a pontos árra nem emlékszek.
És nekünk még sose szakadt ki.
Nincs nagy különbség olcsó és drága monjuk durex között. Én valahogy nem érzek mást. ugyanolyan minden fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!