Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kellenek a szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek a szűz lányok a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Sosem akartam elkapkodni a szüzességem elvesztését, mert az "igazival" akartam átélni. Én naiv azt hittem, hogy ez egy érték. Mindig legyeskedtek körülöttem a fiúk/ férfiak, de egyiküket sem találtam az igazinak majd 20 éves koromban azt hittem, hogy megtaláltam azt a fiút a "nagy őt", akivel ezt átszeretném élni, de amikor megtudta, hogy szűz vagyok kidobott. Mondván, neki nem kell egy szüzike... Nagyon elkeseredtem, már én éreztem magam undorítónak (lehet mások is annak tartanak ezért :/) Aztán most majdnem 23 évesen még mindig szűz vagyok, mert nem mertem semmilyen kapcsolatba belemenni sokáig.

Most megismerkedtem valakivel, aki nagyon szimpatikus, de egyre feszültebb vagyok, hisz egyszer eljutunk addig, amikor el kell mondanom, hogy szűz vagyok. Rettegek, hogy ő is kidob ezért.

Miért gáz egy szűzzel lefeküdni? Sosem lesz senkim már, mer nem vesztettem el a szüzességemet 12 éves koromban, ahogy ez mostanság "illik"?

2015. szept. 20. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés egy hatalmas általánosítás. Nekem mondjuk tényleg nem kell szűzcsaj, az indokokat pedig már leírtam párszor.

A te bajod az, hogy le vagy agyilag maradva tíz évet. Azt hiszed, hogy a szexszel és a kapcsolatokkal való kellemetlenséget simán kikerülheted és boldogan élsz míg meg nem halsz. Csak ez nem így működik. Lesz olyan akivel nem illeték össze, olyan aki megsért stb. Azért 23 évesen legyen már valaki annyira értelmes, hogy tisztában van a dolgokkal és nem jön olyan baromságokkal, hogy várta az igazit meg, hogy valami értékként kezeli a szüzességét.

A másik, volt egy rossz tapasztaltod, amit három év alatt se dolgoztál fel? Ez már nem normális dolog. A srácnak joga volt eldönteni, higy akar e egy béna szüzikével szenvedni vagy nem. Korrekt volt és kidobott, ahogy én is tettem volna. Jobb kett volna ha megdug és aztán lép le?

Ideje lenne felébredni a nevetséges tinilányos lázálomból, mert egy idő után egyre nehezebb tolerálni a bénázást.

Ja és gondolom neked nem kell szűz srác mert neked jár a tapasztalt farok. Sőt akkor se kell ha majd egyszer már nem leszel szűz.

2015. szept. 21. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"Az ilyen férfiak meg sem érdemelnek téged... szerintem eléggé tiszteletre méltó dolog, hogy ennyi ideig türtőztetted magad"

Ez egy baromság. Semmi tiszteletreméltó nincs ebben.

2015. szept. 21. 10:56
 13/14 Secret184 ***** válasza:
Már bocs de egy kapcsolat nem csak ennyiről szól.. ha valaki dob valakit azért, mert az illető szűz, akkor nem is szerette.
2015. szept. 21. 11:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy szűz lánynak, mert én is szűz vagyok, és jobb lenne úgy elveszíteni. 29F
2015. szept. 21. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!