Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért van ennyi lúzer, akik szűz férfiaknak egyből prostit ajánlanak?
Jó, amit írsz, de a kettő szerinted miért ne lenne kombinálható? Az önfejlesztés az elején a félelmektől való megszabadulás?
Egy szűz férfi legjobb kitörési lehetősége időrendi sorrendben.
1. Elmegy egy prostihoz és elveszti a szüzességét. Ezáltal sosem fog mostantól azon aggodalmaskodni, hogy "Jaj, szűz vagyok." és az efelőli idegessége elmúlik. Legyőzi a szextől való félelmét.
2. Kezdje el tanulni és gyakorolni is a csajozást. Minél hamarabb szerezzen tapasztalatot, meg se álljon, amíg el nem ért egy minimális szintet a most már anyagiak bevonása nélkül elért, vonzalmon alapuló kapcsolatszerzésben (ez lehet mondjuk 5 partner, 10 partner, stb.)
3. Ha eddig eljutott (és volt már legalább 10 nővel), már nem szaba legyen semmi félelme a csajozástól és nők felszedésétől. Most már túljutott a félelmei és gátló tényezői java részén és valszeg a férfiak legalja részéből egy sokkal szűkebb férfi körbe jutott, a top közelébe. Mehet tovább a nőzéssel, csajozással, ahogyan ő szeretne, szóljon az akár komoly kapcsolatról, akár továbbra is alkalmi kapcsolatokról.
Én menthetetlen eset vagyok és sokkal hamarabb elveszthettem volna, ha idejekorán elmegyek prostihoz. Erről ennyit.
A kinézetemmel elvileg nincs nagy gond, a viselkedésem, természetem pedig adott, amin nem tudok változtatni.Mivel nem keltek vonzalmat a nőkben, ezért továbbra is a prostk maradnak.
3:
De mi az hogy a viselkedésed, személyiséged adott? Pont ez a gondolkodás az, ami azt okozza, hogy ne tudj változtatni előnyödre a viselkedéseden, hozzáállásodon, stílusodon. Hogy ne tudhasd meg, mit kell mondani a nőknek hogy nedvesedjen a bugyi. Miért ne válhatnál a mostaniból egy még jobb emberré?
Aki szerint a csajozást nem lehet pont úgy tanulni, mint bármilyen más dolgot (matekot, törit) az életben, az csak nem találkozott még soha a megfelelő tananyagokkal, vagy olyan hülyeségeket gondol, hogy "nem akarok változtatni, mert "magamért" szeressenek".
"Csomó ember aki elmegy prostihoz ugyanolyan fatökű a többi nővel és tovább szórja a pénzt prostikra"
Igen, azért mondom, hogy csak EGYSZER, vagy párszor menjen maximum prostihoz. 5-nél ne többször életében.
"Most attól férfi, hogy átment a fél városon?"
Érted, hogy egy átlag férfinek mennyire nehéz egyéjszakást találnia? Amikor még aznap este szexel, amikor megismeri a lányt? Sokkal nehezebb aznap lefektetni egy lányt, mint mondjuk később komoly kapcsolatot kezdeni vele. Minden téren hatalmas energiabefektetést igényel ez a férfitól. A férfi az, akinek meg kell dolgoznia a szexért és el kell csábítania a nőt.
"Szerintem baromság az, hogyha minél nagyobb tapasztalata van annál férfiasabb tökösebb valaki."
De így van. Sokkal inkább érzem férfinek magam kívül-belül azután, hogy volt három tucat szexpartnerem, akik azért szexeltek velem, mert elképesztően kívántak, elcsábítottam őket és szexuális vágyat keltettem bennük. Elképesztően jó érzés és sokat ad hozzá egy férfihoz az, amikor tudja hogy ő bizony jó a nőknél. Tapasztald meg.
" Sok olyan ember van, aki tapasztalatlanul találta meg élete szerelmét."
Arra is megvan az esély, hogy edzés és jelentkezés nélkül kijuss az Olimpiára. - Azt akarom mondani, hogy te is érted a különbséget aközött, amikor valaki megnöveli az esélyét valamire gyakorlás által.
Aki férfi aktívan tesz azért, hogy sikeres legyen, annak szerinted nem előbb lesz sikere.
Nem rossz felfogás szerinted, hogy egy férfi csak várja, hogy ölébe pottyanjon a lehetőség ahelyett, hogy aktívan tenne azért, hogy ez minél hamarabb megtörténjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!