Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz férfiaknak tényleg van egy "negatív kisugárzása"?
Azt mondta egy ismerősöm, hogy amíg egy férfi nem veszíti el, addig a nők jobban "riadnak" tőle, ezért érdemes prostihoz menni, legalább 18 felett.
Ti éreztetek olyat, hogy miután megvolt, a nők jobban vonzódtak hozzátok...?!
Nekem van egy ismerősöm, aki nemrég veszítette el prostival ugyanebből a megfontolásból. Ugyanúgy áll a nőkkel kapcsolatban, mint előtte. Akkor se senki meg most se senki. És nincs negatív kisugárzása, ezt úgy mondom, mint nő. Azelőtt se volt és most se. Ne kérdezd, hogy mi a baj, nem tudnám megmondani. Lehet az, hogy bebeszéli magának és túl sokat lovagol a rossz kisugárzás témán, mint te. De a kérdésedre a válasz: ugyanolyan a kisugárzása, mint a dolog előtt és a helyzete is ugyanolyan a nőkkel szemben.
Másik sztori: az én barátom is szűz volt és semmiféle negatív kisugárzást nem éreztem, sőt... Ha az életem múlt volna rajta akkor sem tudtam volna megmondani róla, hogy ez a srác szűz, amíg meg nem kérdeztem tőle és el nem mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!