Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz férfiaknak tényleg van egy "negatív kisugárzása"?
Azt mondta egy ismerősöm, hogy amíg egy férfi nem veszíti el, addig a nők jobban "riadnak" tőle, ezért érdemes prostihoz menni, legalább 18 felett.
Ti éreztetek olyat, hogy miután megvolt, a nők jobban vonzódtak hozzátok...?!
Igen, városi legenda, abszolút hülyeség.
A személyes példámat mondom: - 18 évesen elvesztettem a szüzességem. Most vagyok 22. Azóta kb. 8-9 alkalommal d*gtam. Mint látod, nem vagyok valami tapasztalt, sőt, inkább tapasztalatlan. Tehát elvileg a negatív kisugárzás elég erősen érződik rajtam, de mégsem vagyok szűz. Na ezt rakd össze.
Igaza van az előzőnek.
Meg attól, hogy elmész prostihoz vagy vmi tapasztlatabb csajhoz h elveszítsd attól még nem szerzel tapasztalatot. Fekszel, ő meg végzi a dolgát. Mert még ha megtanítana 1-2 dologra, hogy hogy kell örömet szerezni a nőknek (bár ez se ugyanolyan mindenkinél), de nem. Neked semmit se kéne csinálnod. Szóval az nem jó semmire. Kapcsolatban tanul igazán az ember.
Én szűzként is olyan sikertelen voltam mint nem szűzként.
És persze senki sem tudja megmondani miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!