Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szűz férfiaknak tényleg van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szűz férfiaknak tényleg van egy "negatív kisugárzása"?

Figyelt kérdés

Azt mondta egy ismerősöm, hogy amíg egy férfi nem veszíti el, addig a nők jobban "riadnak" tőle, ezért érdemes prostihoz menni, legalább 18 felett.

Ti éreztetek olyat, hogy miután megvolt, a nők jobban vonzódtak hozzátok...?!

2009. dec. 29. 12:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, városi legenda, abszolút hülyeség.

A személyes példámat mondom: - 18 évesen elvesztettem a szüzességem. Most vagyok 22. Azóta kb. 8-9 alkalommal d*gtam. Mint látod, nem vagyok valami tapasztalt, sőt, inkább tapasztalatlan. Tehát elvileg a negatív kisugárzás elég erősen érződik rajtam, de mégsem vagyok szűz. Na ezt rakd össze.

2009. dec. 30. 14:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Igaza van az előzőnek.

Meg attól, hogy elmész prostihoz vagy vmi tapasztlatabb csajhoz h elveszítsd attól még nem szerzel tapasztalatot. Fekszel, ő meg végzi a dolgát. Mert még ha megtanítana 1-2 dologra, hogy hogy kell örömet szerezni a nőknek (bár ez se ugyanolyan mindenkinél), de nem. Neked semmit se kéne csinálnod. Szóval az nem jó semmire. Kapcsolatban tanul igazán az ember.

2009. dec. 30. 15:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Én szűzként is olyan sikertelen voltam mint nem szűzként.

És persze senki sem tudja megmondani miért...

2010. febr. 22. 00:16
 14/14 anonim válasza:
Lehet
2020. nov. 25. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!