A férfiaknak miért vonzó, ha egy lány szűz?
Figyelt kérdés
Mert több embertől hallottam ezt, csak nem értem...2013. aug. 6. 18:22
1/18 anonim válasza:
A, Megtiszteltetésnek veszik, hogy ők lehetnek az elsők.
B, Mivel a lánynak nincs összehasonlítási alapjai, így ideális szexuális partner
C, Az előző kettő együtt
2/18 anonim válasza:
mert sajt. csodálatos az az alma, amibe még senki nem harapott bele. szép piros!
4/18 anonim válasza:
mirt tetszik valakinek a pici mell? mert.... ez is azért mert.
5/18 anonim válasza:
Mert tuti nem gúnyolódik vagy sérteget, mert "bezzeg az előző csávójának 22 centis farka volt"
6/18 anonim válasza:
Nekem nem vonzó. Nem szeretem a fiatal korosztályt. 39F
7/18 anonim válasza:
Nekem azért lenne, mert egyrészt valóban megtisztelne vele, másrészt pedig azért, mert én magam is szűz vagyok még, így tapasztalat híján egyikőnknek sem lennének elvárásai a másikkal szemben.
8/18 Bummer válasza:
Nem feltételen a legkülönlegesebb, de ha annak akit éppenséggel szeretek még ráadásul én vagyok az első az egyszerre izgalmas és különleges érzés, és kicsit izgatottságot is ad, mert megtiszteltetés, hogy ha jól csinálom akkor egy életre szóló emlék neki másrészt viszont érezni a felelősséget pont emiatt. Ez a kettősség ad neki egy "miliőt". :)
9/18 kolosszus22 válasza:
Nálam nem vonzó, illetve nem jár érte plusz pont, sőt inkább kicsit fenntartással kezelem, hiszen a tapasztalatlansága miatt nagy teljesítményt nem lehet várni.
26F
10/18 anonim válasza:
Èn nem ezt tapasztaltam, sok fiú megijedt attól, hogy szűz vagyok, vagy egyből meg akarnak fektetni. Mondjuk mostmàr benne vagyok a korban így 20 èvesen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!