Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A férfiaknak miért vonzó, ha...

A férfiaknak miért vonzó, ha egy lány szűz?

Figyelt kérdés
Mert több embertől hallottam ezt, csak nem értem...

2013. aug. 6. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, hogy hogy megijedt?
2013. aug. 6. 19:39
 12/18 anonim válasza:

Mert csak tizenkettő!

Bocs, paraszt "poén"!

2013. aug. 6. 22:24
 13/18 anonim ***** válasza:

9. elég nagy probléma, ha 26 évesen az a legnagyobb gondod egy lánynál, hogy milyen teljesítményt nyújt. tök mindegy, lelkileg mennyire illetek össze, mennyire jöttök ki jól, csak legyen rajta egy lyuk, ami jól be van járatva. Nem járnak jól hosszú távon, akik csak arra gondolnak, h egy lányt megfektetni lehet és ebből áll a szerelem.

A normális férfiaknak a szűz lány vonzó, esetleg semleges. Akinek ez negatívum, azzal gond van, azt jobb is, ha kerülik a lányok, mert jobbat érdemelnek!

F

2013. aug. 7. 13:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 7. 16:29
 15/18 anonim ***** válasza:
az új kocsi is jobb mint egy használt nem? egy átlag lányba már ki tudja hányan és kik tették bele... szóval azért elny ha még rajta van a fólia, persze ha nem azért mert retardált vagy valami...
2013. aug. 7. 23:47
 16/18 A kérdező kommentje:
ertem, köszi! :)
2013. aug. 7. 23:51
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Egy szűz lány béna, idegesítő és kiállhatatlan. Mi lenne ezen vonzó???
2013. aug. 8. 00:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Egy ilyennek mint te vagy semmi :D de a szűz lányok jobban is járnak ha elkerulod oket :D
2013. aug. 8. 01:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!