Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem igénylem a szexet? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, lány. Mindig is problémám volt a szexel, nagyon ritkán igénylem ami nem jó mert a páromnak természetesen fontos. Szeretem őt,vonzódom hozzá. De én beérem havi 1 alkalommal is vagy még kevesebbel... SZeretnék olyan vágyat érezni mint sokan mások de nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni? Eddig minden kapcsolatomban probléma volt ezzel szóval a gond bennem van. Ha lefekszem a párommal mindent jól csinál, jó az ágyban semmi panaszom rá, de még se akarok szexelni, nem tudok eléggé felizgulni csak ritkán. Mit tegyek hogy ne érezzem tehernek?2015. szept. 20. 12:19
1/9 anonim válasza:
Kedves hölgyemény, te még nem voltál rendesen megd*gva és ezért nem kell több szex! Érdemes lenne több tapasztalatot szerezni más pasikkal is és akkor megjönne az étvágyad!
2/9 anonim válasza:
istenem és miért nem én jövök össze az ilyen lányokkal? Én is ugyan ilyen vagyok csak fiúban. A volt bnőmmel is ugyan ez volt a helyzet dögös volt, nagyon is, de én meg nem akarok szexelni. nem érdekel, v csak iszonyatosan ritkán. Amúgy nem tudom, ha nem érzel vágyakat akkor nem tudod magadra erőltetni. nem így működnek az érzelmek.
3/9 A kérdező kommentje:
5 fiúval voltam már, jó volt minddel. Tényleg! De mégse kell... Azért furcsa fiúban. :) Én még nem találkoztam olyan fiúval aki nem nagyon akar szexelni. :)
2015. szept. 20. 12:28
4/9 anonim válasza:
Nem vagy aszexuális véletlenül?
5/9 anonim válasza:
Ez a szerencsétlen is akar, mármint a kettes, csak így próbál szimpatikus lenni. De ettől még nem fogod ledobni a kis bugyidat, ő meg írogathat itt tovább reménytelenül, azzal alibizve, hogy nem szexelni akar.
bohóc
7/9 anonim válasza:
szerintem keress fel egy terapeutát aki járatos a témában. lehet van valami mögötte, ami miatt nem kívánod, vagy esetleg szakszerű tanácsokat adhat.
8/9 anonim válasza:
5-ös. Igen valóban ezt akarom, eltaláltad. Pont a gyakorikérdéseken akarok összejönni valakivel, sőt már írtam is levelet a kérdezőnek. Hm, várjunk csak..mégsem. Te kbszott kretén. Nem mindenkinek lételeme a szex, attól hogy neked igen másnak nem. Biztos genetikailag selejtes vagyok. vagy várjunk csak. Az előbb írták le az aszexuálist. hm. biztos ők is csak szimpik akarnak lenni a csajoknak. ugye? te bohóc.
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenhol vannak negatív kommentek, nem kell vele foglalkozni. Felesleges vitába keveredni olyannal aki nem ismer. De köszönöm mindenki válaszát.
2015. szept. 20. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!