Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kivánom mostanában a szexet ez normalis? 17/L
Figyelt kérdés
elég zürösek a napjaim iskola edzés haza tanulás ennyi semmi magánélet és egyre jobban akarom:(
mit tegyek?
2015. szept. 18. 20:23
3/14 anonim válasza:
Kár hogy öreg vagy, férfi, és homár.
4/14 A kérdező kommentje:
minek vegyek kutyát? nincs időm egy háziállatra a telo számom privát és 17éves lányvagyok:D
2015. szept. 18. 20:27
5/14 anonim válasza:
ha barátra nincs időd és nem vagy prűd legyél velekivel szexkapcsolatba vagy barátság extrákkal.. ha nem akarod vegyél egy vibrátort vagy ha igényeid azt kívánják akkor kettőt 23F
6/14 A kérdező kommentje:
oké:D
2015. szept. 18. 20:35
7/14 anonim válasza:
Más 17 éves lány is megoldja valahogy.
8/14 A kérdező kommentje:
lehet
2015. szept. 18. 20:46
9/14 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, egyetem - munka - konditerem és kb el is ment az egész napom. Barátnő így kizárva, csak szexkapcsolat, amihez már csak partnert kéne találni. 24f
10/14 anonim válasza:
Mindenki vágyik rá, ez természetes.
Semmiképp ne akarj szexkapcsolatot, mert egy 17 éves lánytól.....mondjuk úgy, hogy sokkal többet várok elé....
Mit tegyél? Masztizz sokat, szerezz barátot, de rá se vesd rá magad, mint egy kiéhezett kur.va.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!