Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában előfordul, hogy sírok miután elmegyek, ez normális? 20l
Kis ösztrogén túltengés. Nem baj, csak adott szituációban kellemetlen lehet...
Próbáld meg kontrollálni... nehogy már a hormonok irányítsanak! ;)
Mi az oka annak, hogy elsírod magad? Ahogy az első válaszoló is kérdezte. Maga az orgazmus?
Sajnos én még nem voltam ilyen helyzetben, így nem tudom elképzelni, talán úgy többet tudnánk segíteni, hogy több infót kapunk. :)
Na, így már egészen más megvilágításba kerül a dolog.
Elítéled magad azért, mert ennyire élvezted a szexet - jobb lesz, ha elmész egy szakemberhez. Most komolyan. Az orgazmus, amit a párjával él meg az ember, annak az együttes beteljesülés érzésének kellene felérnie, ami csodálatos, és egyáltalán nem szégyelnivaló. Most nem leszólni akarlak, nehogy azt hidd! Ezer oka lehet, hogy így reagálsz, de mivel én nem vagyok pszichológus, így inkább nem találgatok.
A barátod hogy reagált egyébként?
az orgazmus elfolytott érzelmeket is felszínre hoz.
az is lehet h semmi gond nincs. biztos vagy benne hogy ez a te hibád? mert szeirntem legyél nagyon biztos benne mielőtt magad okolod. de szerintem hagyd és használd a te és barátod napi eggyüttléteteket, és orgazmusaitokat a saját örömforrásotoknak. mert ez a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!