Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban igénylem a szexet, mint a barátom, hogyan lehetne megoldani? 17L
Nincs sok időnk, hetente maximum kétszer látjuk egymást. Akkor általában sétálunk a városban, megnézünk egy kiállítást vagy csak boltkoban nézelődünk, este találkozunk barátokkal, aztán valamelyikünknél alszunk.
Nagyon szeretjük egymást tökéletes az összhang, még sosem veszekedtünk komoly ügyben.
Az egyetlen problémám, amit már szóvá is tettem neki, hogy keveslem a szexet.
Nem a teljesítményével van probléma, egész egyszerűen többet igényelnék heti maximum 3 együttlétnél. Megértem, hogy fáradt, mert suli mellett dolgozik, "magamon is segítek" rendszeresen, mégis vágyom rá.
Köszönöm szépen a válaszokat:)
17L (22F)
Keress olyat, akivel többet tudsz találkozni, vagy akinek nagyobb az igénye.
Ez úgyis megöli a kapcsolatotokat előbb, vagy utóbb...
Én nem értem...egyszer az a baj, hogy egy pasi nem dolgozik, hanem otthon ül és csak gépezik, egyszer meg az, hogy dolgozik + tanul és nincs ideje annyit szexelni......
Találd fel magad, foglald le magad és akkor te is elég fáradt leszel ahhoz hogy ilyeneken gondolkodj vagy hagyd el, keress egy olyat akinek van ideje veled annyit szexelni amennyit akarsz, de utána meg ne siránkozz, hogy nem telik erre meg arra, mert nem dolgozik :D
Ha a szexhez fáradt is, de azért kinyalni csak ki tud. Eddig csak nagyon betegen voltam annyira lepukkanva, hogy nem tudtam kinyalni a páromat. HA nem tudok mozdulni és alig élek azért egy 15 percre ki tudom nyitni a számat és el tudom juttatni a szerelmemet a csúcsra.
Szóval ezt beszéljétek meg. Lehet ez lesz az első veszekedés komoly ügyben. XD
Vagy keress egy szexbarátot aki a hét többi részén amikor nem tudtok találkozni lelkesen keni össze a puncidat. Ha gondolod írj! :D
Szó sincs arról, hogy én csak szexelni akarok vele, mert nagyon szeretem, és büszke vagyok rá, amiért önálló, nem a szülein élősködik. Nekem sincs időm, mert másik városban tanulok, hetente nem egyszer vagyok 6-7-ig bent.
Tudom, hogy szeret, és nem használ ki, ahogy én sem őt.
Beszéltem vele erről, de nem akarok a terhére lenni.
Azt találtuk ki, hogy spórolunk kicsit mindketten, és mikor összegyűlik elég pénzünk, elmegyünk valahová kettesben.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!