Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milfek, megtiszteltetésnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milfek, megtiszteltetésnek érzitek, ha 25-30 közötti fiú odaadja nektek a szüzességét?

Figyelt kérdés
kort is írjatok, köszi
2015. szept. 18. 20:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%

19-es, én voltam a hatos válaszoló, aki inkább megalázónak érezte a kétségbeesett próbálkozást, mintsem megtiszteltetésnek.

Neked igazad van abban, amit leírtál, maximálisan egyet is értek veled.De nézd most te az én szemszögemből a dolgokat!

Adva van egy nő 40 és 50 között, aki egyedül nevelte a gyerekeit, ők mostanra felnőttek, már megmentegeti magának, hogy egy kicsit magával is törődjön, élvezze az életet. Szeretne maga mellé egy társat, akivel közös az érdeklődési körük, a világnézetük, mivel egy korosztály, hasonlóan szocializálódtak, és úgy általában, a mindennapokban társa lenne. Nosza, beregisztrál egy társkeresőre, és a bemutatkozásában mindezeket érthetően le is írja.

Hamarosan elárasztják a postaládáját a 20-28 éves fiatalemberek levelei, akik kétségbeesésükben nem tudnak mást kitalálni, megcélozzák az idősebb korosztályt, gondolván magukban, hogy ha a fiataloknál nem érnek el eredményt, akkor egy ilyen öreg nőnek mindegy, az ilyen már örül annak is, ha valaki hajlandó meg... És akkor jön az alkudozás, mert hiába írom, hogy köszönöm a megkeresést, de más volt az elképzelésem, erőszakoskodnak, hogy de mégis, meg egy esélyt adjak, stb.

A kevésbé szofisztikáltak ki is mondják, hogy nem érdekes, én mit akarok, ők dugni. Írtak már nekem olyat, hogy "a kor mindegy, mert úgyis csak szexre kell(esz)", meg hogy a "négy fal között úgysem látja senki".

Most attól eltekintve, hogy nekem nem szexpartnerre, hanem egy korban is hozzám illő társra van szükségem, ugyan mi lenne a magtiszteltetés abban, hogy valaki, aki nem kap olyan nőt, amilyet szeretne, megdug a négy fal között, gondosan ügyelve rá, hogy senki meg ne lásson vele?

Megértem a problémáját, empatikus is vagyok vele, de elvárom, hogy tartsa tiszteletben az én elképzeléseimet, mert azok legalább annyira fontosak, mint az övé.

2015. szept. 20. 10:08
 22/30 anonim válasza:

1. Ki hiszi el,hogy ennyi idősen szűz vagy?

2. Ha valaha masztiztál akkor is szűznek számítasz?

3. Ha ennyi idősen valóban szűz vagy,akkor ott valami gáz van,de nem kicsi.

29/N

2015. szept. 20. 10:41
 23/30 anonim ***** válasza:

Előző, miért ne hinné el valaki, ha ez kerülne szóba? Miért szórakozna és hazudna ezzel valaki? A mai világban ez sajnos, pont hogy nem egy olyan dolog, amivel az ember dicsekedne, tehát elvileg nem is állna érdekünkben, hogy bevalljuk másoknak.

Még egyszer leírom, ennek sok oka lehet, mint már említettem, ráadásul nem is csak egy emberen múlik. És ha tegyük fel, valóban problémája van valakinek, mint ahogyan nekem is, akkor ő már nem is ember? Egyszerűen döbbenetes ez a hozzáállás, úgy írnak rólunk sokan, mintha bűnözők vagy ki tudja, milyen emberek lennénk, már egyszerűen nem tudok jobb hasonlatot találni.

2015. szept. 20. 12:57
 24/30 anonim ***** válasza:

De igen. Ha valaki 30 évesen szűz akkor az csak rajta múlik. Ha bepróbálkozott 100 lánynál és 100 elutasította, akkor valami baj vele van, nem ez egész női nemmel.

Ha meg nem próbálkozott mert gyáva, akkor is vele van a baj.

Egy igazi nőnek nem kell egy selejtes gyerek. Nem vagytok bűnözők, de nem tudtok magatokba nézni.

Bezzeg ha egy lány szűz 30 évesen, akkor jön az ítélet: biztosan túl válogatós, meg is érdemli.

Az igazság a kettő között van. De a te életed a tiéd, egyedül te tudod rendbe hozni. Senki más.

2015. szept. 20. 13:41
 25/30 anonim ***** válasza:

Előző, örülj neki, hogy te nem vagy "gyáva", a te szavaiddal élve! Ha az lennél, biztosan nem írnál ilyeneket!

Nem tudom rendbe hozni az életemet, mert ha tudnám, akkor már régen megtettem volna. Ha egy nő lenne ebben a helyzetben, akit nem ismerek, akkor én nem mondanék rá semmit, nem hibáztatnám.

2015. szept. 20. 13:58
 26/30 anonim ***** válasza:
A másik meg az, hogy milyen "igazi nő" az, aki úgy beszél egy másik emberről, egy férfiról, hogy "selejtes gyerek"?! Hát ha valakinek, nekem aztán nem az ilyen nők lennének az igaziak!!!!
2015. szept. 20. 14:00
 27/30 anonim ***** válasza:
64%
Elment a vita egyéb irányba, de a kérdés még mindig az, hogy megtiszteltetés-e egy idősebb nőnek, ha 25-30 közötti férfi "neki adja a szüzességét". Erre továbbra is az a válaszom, hogy nem. Nincs benne semmi megtisztelő. Valószínű, hogy már 10-15 éve szeretne megszabadulni tőle, mint egy kolonctól, mi lenne ebben megtisztelő a nő számára?
2015. szept. 20. 15:06
 28/30 anonim ***** válasza:

Ez azért nem ennyiből áll! Ugye, két félen múlik a dolog. Ha van egy ilyen magamfajta férfi, akinek végre elérkezik az életében ez a várva várt alkalom, akkor ehhez a nő iránta érzett vonzalma is kell, tehát kölcsönös a dolog. Valahogyan megismerkednek, és kialakul a vonzalom, amiből lehet, hogy csak egy alkalom lesz. Ilyenkor már szerintem tisztelik is egymást a felek, és egy nőben is a vonzalom hatására kialakul az adott férfi iránti tisztelet, megértés, együttérzés, amit akár már szeretetnek is lehet nevezni. Ekkor már lehet, hogy ez jó érzéssel, valamiféle jó értelemben vett büszkeséggel tölti el a nőt, és jólesik neki, hogy ő vezetheti be a férfit ebbe az általa sok éve várva várt dologba.

Hát, szerintem lehet, hogy a kérdező erre a dologra gondolt, ami nem tudom, hogy megtiszteltetésnek mondható-e, de mindenképpen egy jóleső érzés egy nőnek. Legalábbis én így képzelem el.

Ahogyan most belegondolok, ha én fordítva lennék ezzel, és nekem kellene egy tapasztalatlan nővel ezt megtenni, én ugyanígy éreznék, ahogyan fentebb felvázoltam, tehát nagyon is jó érzés lenne. Bár férfiaknál ez lehet, hogy másképpen működik, mert mi talán eleve toleránsabbak is vagyunk az ilyen helyzetű lányokkal, nőkkel. Sőt egyesek kifejezetten vágynak a tapasztalatlan nőkre, és ez nekem sem lenne gond, ha az lenne valaki, sőt vágyok én is az ilyenekre is.

2015. szept. 20. 21:47
 29/30 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes volt végigolvasni a válaszokat! Végre egy olyan párbeszéd, ahol (néhány rövid hozzászólástól eltekintve) intelligens, normálisan megfogalmazott válaszok születtek, amelyek nem hemzsegnek a helyesírási hibáktól, a buta leegyszerűsítésektől, primitív megnyilvánulásoktól. Pedig vannak erős véleménykülönbségek, van vita, de lám, lehet így is!

Harmincas évei közepén járó nőként viszont meg kell mondanom, nem örülök, hogy a "milf" kifejezés az érett nők szinonimájaként terjedt el. Ha belegondolunk, hogy minek a rövidítése, akkor a tartalma megalázó, sértő a nőkre nézve, a tisztelet szikrája sincs benne. Miért nem lehet az érett nőket érett nőknek nevezni?

2015. okt. 3. 18:41
 30/30 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászólásom azzal egészíteném ki, hogy a 19. választól vált igényessé a párbeszéd. Nekem nagyon tetszik, ahogy az illető abban fogalmaz, illetve az itt olvasható egyéb hozzászólásai is arról tesznek tanúbizonyságot, hogy egy érett, az érzéseit pontosan és árnyaltan kifejezni képes, empatikus és intelligens férfi. Semmiképp sem lúzer, még akkor sem, ha "nem sikerült" elveszítenie a szüzességét. Inkább ez a társadalom lúzer, mert a külsőségek nagyobb súllyal esnek a latba, mint az ilyen kompetenciák.

És most próbálnék a kérdésre is válaszolni, de nem könnyű, mert szituációtól függ... Ha csak azért adja oda a srác a szüzességét egy idősebb nőnek, mert ha nincs ló, jó a szamár is, akkor nyilván nem. De lehet olyan szituáció, amikor igen.

2015. okt. 3. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!