Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milfek, megtiszteltetésnek érzitek, ha 25-30 közötti fiú odaadja nektek a szüzességét?
Kb 60 nővel voltam eddig egyiknek se fizettem
Kb 2500x szexeltem
Van jo autóm audi
Van saját cégem
Elég szep hazám
Es
26 éves vagyok es egy rendes 30-35 éves gyonyoru nőt nem tudok felszedni
A 17-22 évesek tapadnak mint a pioca de egy ilyen korú no leszar
Akkor mit akarsz te szuzkent?
11 es vagyok
En is lehetem volna sokkal de nem mindegy a minőség
Ha olyan lúzer, hogy 25-30 körül még mindig szűz, én mit csináljak vele? A szüzesség max egy fiatal lánynál érték, nem egy huszon éves pasinál.
Mondjuk nekem pont ezért nem kéne fiatal srác. A gondolkodásmódjuk.....érdekes.
N 38
Nekem nem az jön le, amikre itt gyanakodtak egy páran, hogy a kérdező itt próbál meg valakit keresni. Ebben meg egyébként is, mi rossz lenne, ha ez így lenne? Ha valakinek nem megy ez az egész, akkor minden lehetőséget meg kell ragadni.
Hát, elég siralmas a válaszok nagy része, és itt nem a megtiszteltetésről van szó. Én személy szerint nem várnék már el olyan luxust, hogy ezt megtiszteltetésnek érezze egy nő. De azért a nőktől nagyobb együttérzést, megértést várna el az ember. Viszont lássuk be, ők is ennek a hülye világnak a termékei. Mégis furcsa, hogy pont a nők ilyen érzéketlenek olyan dolgok iránt, amelyek másoknak, így nekem is egy megoldhatatlan, nyomasztó problémát jelentenek. Én ugyanis sajnos érintett vagyok ebben a dologban, a koromat meg már inkább le sem írom.
Egyébként, azt a szót felejtse el mindenki, hogy "lúzer"! Ilyen ember nincsen, ez ennek az idétlen világnak a hülye találmánya! Ez a dolog egyébként sem egy emberen múlik, sokaknak egyszerűen nincsen szerencséjük, és még sok oka lehet.
Nem arra céloztam, hogy legalább ők, ezek a tapasztalt nők vigyék ágyba "kegyelemből" az ilyen magamfajta embereket.
Már attól a mondattól is megállt az eszem, hogy "Mit lehet egy ilyen férfival kezdeni?" Azt hiszem, ez már a "no komment" kategória!
Jó lenne már végre, hogyha a nők az embert, az érző, szenvedő embert is meglátnák végre másokban, és nem a külsőségeket néznék, meg hogy mennyi szexuális tapasztalata van valakinek!
Ugyanis ez az idétlen világ hiába próbálja lépten-nyomon azt hangsúlyozni, hogy "csináld minél hamarabb és minél több emberrel, meg legyen minél több pénzed", akkor is le kell szögezni, hogy nem az határozza meg egy ember valódi értékét, hogy mennyi szexuális tapasztalata meg pénze van, még ha ezeknek a hiányától szenved is valaki. Arról meg már nem is beszélve, hogy ehhez két ember kell, ahogyan már utaltam rá.
Máshogyan fogalmazva, sorstársaim nevében is megkérném az ilyen lenéző stílusú, megvető nőket, hogy legalább együtt érzésből próbáljanak már meg a férfiak fejével gondolkozni, meg egyáltalán másokkal együttérzően viselkedni. Miért furcsa az, hogy egy férfi, akinek kimaradtak az életéből a nők, ilyen dolgokról ábrándozik? Miért ne ábrándozhatna? Én is mindenféle dologról ábrándozok a nőkkel kapcsolatban. Mindenkit az nyomaszt, amiből hiányt szenved, ami nem adatott meg neki az életben.
Aki szegény, az arról ábrándozik, hogy milyen jó lenne, ha több pénze lenne. Aki nem lát vagy nem hall, az meg arról, hogy milyen jó lenne, ha látna vagy hallana, és így tovább.
Egy pillanat. Senki nem nézi le azt aki szűz. De nyilván ha valaki 30 évesen is az, azzal valami nagyon nem stimmel. Már elnézést, de fiatal lányként is és most is nálam ugyanaz működik: engem el kell csábítani, el kell bűvölni. Egy randin. (Én is csábítok, nem kell aggódni, ez egy kölcsönös dolog, amiről beszélek.) Nekem egy öntudatos, intelligens, stílusos férfi kell. Én is ilyen vagyok nőben és fel akarok nézni a FÉRFIRE akivel vagyok.
Nos, ha egy fiatal srác így tud ismerkedni és ilyen tulajdonságokkal bír, akkor már nem szűz a harminchoz közel.
Én nagyon tudom sajnálni azt aki fondorlatos körülmények között szűz maradt, meg is hallgatom a sirámait, de LEFEKÜDNI AZÉRT NEM FOGOK VELE, MERT SZŰZ és tudjátok mit? Nem attól jó szívű egy NŐ mert szánalomból lefekszik egy szűzzel.
Én csak FÉRFIVEL tudok lefeküdni, az én számomra az a megtiszteltetés ha egy jellemes, intelligens, minden ízében férfi akar velem lenni, és nem csak a milf pncimat akarja, hanem engem, azt aki vagyok, akinek a szemében nő, sőt, istennő vagyok és nem egy nyomorult "dugnám" kategória.
(És nem úgy vagyok istennő neki, mint egy nyomorult földi halandónak hanem mint egy másik istennek....)
A szüzek veszítsék el a kortársaikkal, tanuljanak egymástól és ne kívánkozzanak a felnőttek játékába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!