Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Jó pár hónapja, nem tudok elélvezni szex közbe, pedig a barátom mindent megtesz ennek érdekében és jól is csinálja, de vhogy még sem sikerül. Még magamnak se, csak nagyon ritkán. Mi lehet a gond? A válaszokat előre is Köszi:)
L
2015. szept. 15. 17:58
1/8 anonim válasza:
Maszturbáljatok egymás előtt meztelenül. Sokat tanulhattok belőle. Te pedig közben próbálj ki új módszereket, és próbálj meg elélvezni. Ha te nem tudod, mi a jó neked, a pasi honnan tudja?
2/8 anonim válasza:
amúgy élvezed ?
mármint leszámítva azt h nem élvezel el ?
3/8 A kérdező kommentje:
1. Koszi, kipróbáljuk. Igazából én már próbálgattam magamon, hogy végre sikeruljunk, de nagy részben kudarcba fulladt.
2015. szept. 15. 18:13
4/8 A kérdező kommentje:
2. Igen élvezem. :)
2015. szept. 15. 18:14
5/8 anonim válasza:
Korábban nem volt ilyen gond? Simán lehet, hogy túl stresszes vagy, nem tudod igazán elengedni magad. A körülmények a szexhez rendben vannak? Mert pl. ha egy szobával arrébb vannak mások, az is frusztráló lehet valakinek.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen probléma. Nekem ez nem zavaró tényező, hogy vannak a másik szobába, szval tippem sincs, hogy mi lehet a probléma. Libido csökkenés? Vagy az nem köthető ehhez?
2015. szept. 15. 18:31
7/8 anonim válasza:
ha nem volt ilyen gond eddig
akkor valami lelki tényező lehet
nem történt valami olyan ami kihat rád ?
stressz ? közeli hozzátartozó halála ? munkahely elvesztése ? stb....
am meg nem görcsölj rá h nincs orgazmus
lazán szexelj, élvezd azt amit kapsz és nem akarj minden áron elélvezni mert az sok esetben inkább még jobban gátolja
8/8 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam, hogy nem a vmi lelki oka lehet, talán az h tokeletes szeretnek lenni, megfelelési kényszer esetleg?!? Munkahely elvesztése kizárva, iskolába járok még. Köszi az eddigi válaszokat! :)
2015. szept. 15. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!