Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők ez probléma számotokra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ez probléma számotokra?

Figyelt kérdés

Tapasztalatlan 21 éves srác vagyok. Nem tudom igazán hogy kell szexuális téren bánni egy nővel. És félek hogy a tapasztalatlanságom problémát okoz majd.

Részben a rossz külsőm részben pedig a péniszkomplexusom miatt nem mertem soha kezdeményezni. Külsőm már kb nagyjábol rendben van talán.

Nagyon nagy probléma ez?

2015. szept. 8. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy tapasztalatlan vagy, nem gond. Majd belejössz. De az, hogy így tekintesz magadra, az nagyon nagy gond.
2015. szept. 8. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
ennél nagyobb gondot nem is mondhattál volna
2015. szept. 8. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:

magyarán egy ronda, kis farkú, önbizalom hiányos, kezdő vagy.

és még azt kérded ez gond-e?

2015. szept. 8. 20:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda. Az onbizalom hianyos a leginkabb jellemzo
2015. szept. 8. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet nem vagy ronda, de a szép nem ilyen.
2015. szept. 8. 21:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Lehet. En mar nem tudom.
2015. szept. 8. 21:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy a tapasztalatlanság nem gond, de az önbizalomhiány kiábrándító tud lenni. Főleg amikor olyan dolgokat beszélsz be magadnak ami nem igaz.
2015. szept. 8. 21:53
 8/13 A kérdező kommentje:

Ezzel tisztában vagyok, sokszor már önmagamtól vagyok készen.

Volt egy párom akit nagyon szerettem és akivel mindössze 2 intim szituációig jutottunk. De mint kiderult ő engem nem szeretett soha. Ez sem segitett sokat.

2015. szept. 8. 21:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Próbálj túllépni ezen és pozitívan gondolkodni.
2015. szept. 8. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:

szard le, majd találsz egy nőt, aki szeret téged, és megbecsül

és ne gondold, hogy amit egy 50 éves férfi előad egy nővel az ágyban, az meghaladná egy csimpánz képességeit. nem véletlen elmebeteg az összes nő a bolygón

2015. szept. 9. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!