Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexualis Parkapcsolati kerdes, Nektek volt-e mär ilyen?
2honapja vagyunk egyutt Baratnommel, minden nap csinaltuk. De mostanaban el leritkult 4-5napontai sexre.
Sajnos hiaba nyitok feleeje, o altalaban mindig valamivel ellensulyozza ezt. A sok stresszre hivatkozik, amely az uj munkahelyeen van. Most fogunk ossze koltozni es tenyleg sok a stressz, de szerintem eppen a sex az egyik forma, amivel le lehetne vezetni azt.
Mi a velemenyetek Nektek? Volt mär hasonlo dolga Valakinek rajtam kivul?
Koszonom elore is a normalis valaszokat :)
Vagy le lehet vezetni a stresszt szexszel, vagy nem. Ez nem ilyen egyértelmű. A jó szexhez az is kell, hogy az ember át tudja adni magát, ki tudja kapcsolni a gondjait.
Ha a barátomnak gondja van a munkahelyén, vagy máshol, átjön, beszélgetünk, meghallgatom, simogatom, de nem követelek tőle szexet. Megértem, ha nincs kedve, meg nem is a szex az egyetlen dolog, ami miatt együtt vagyunk.
Ebben egyeteertek, Mi Sem a sex miatt vagyunk egyutt. Teljesen komolyan gondoljuk most koltozunk ossze.
Engem akkor is zavar, hogy leritkult az egesz 4-5napontaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!