Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegyétek a szívetekre a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyétek a szívetekre a kezeteket. Ha ti szép nők lennétek, nem akarnátok pénzes pasit?

Figyelt kérdés
Látom, hogy özönlenek itt a ri*bancozó kérdések ész nélkül, de azért álljon már meg a menet. Ha valaki szép, miért baj az, ha a maximumot akarja kihozni az életéből, és nem éri be szegénnyel? Én srác vagyok, de ugyanezt csinálnám a helyükben minden rosszallás nélkül. Ki az a barom aki nyomorogni, meg számolgatni akar mindig, hogy mivel spóroljon?
2015. szept. 14. 15:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Lányok! Miért mondjátok hogy nem kellene gazdag pasi!?

Tegyük fel hogy ez a helyzet:

Van egy pasitok. Fülig szerelmesek vagytok egymásba. Együttéltek már mondjuk 5 éve. Már a gyereket tervezitek stb.

A psi.mondjuk keres havi 100 000 Ft-ot.

És egyszer csak 5-öse lesz a lottón és nyer mondjuk 1 milliárd Ft-ot.

Akkor azon nyomban elhagyjátok a pasit? Csak mert gazdag?

Na ne legyetek már hülék!

2015. szept. 14. 15:59
 12/20 anonim ***** válasza:
En nem. Hogyha tisztel es szeret, es én is őt akkor igen, de akkor sem a pénze miatt... Bar nem igazan létezik ilyen gazdag pasi. Ezek a ferfiak nagyon nagykepuek es soviniszták, amit én nem tudok elviselni. En azzal szeretnek lenni, akit szeretek, es nem azt, akinek a pénzét szeretem
2015. szept. 14. 16:02
 13/20 anonim ***** válasza:
De ha megnyeri a lottót, akkor ugyanaz az ember marad... Ha nem változik meg es nem lesz bunkó f*asz utana...
2015. szept. 14. 16:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Én olyan pasit akarok, aki szeret és aki mellett boldognak érzem magam. Elsősorban érzelmi támogatásra és biztonságra vágyom tőle, az anyagiak csak a második szempont. Soha nem életem jómódúan, úgyhogy engem különösebben nem zavar, hogy számolgatni kell, hogy kijöjjünk hó végén.
2015. szept. 14. 16:08
 15/20 anonim ***** válasza:

12-es, ezt senki nem mondta. Azt mondtuk itt legtöbben, hogy CSAK a pénzéért nem kéne gazdag pasas.

Amúgy meg a legtöbb lottómilliárdosnak tönkrement a családi élete, a társas kapcsolatai, mert az emberek nem mindig tudnak mit kezdeni a hirtelen jött gazdagsággal.

2015. szept. 14. 16:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem, pénzeset dobtam, mert egy paraszt volt. :D
2015. szept. 14. 17:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha nő lennék a személyiségem is más lenne, lehet.
2015. szept. 14. 17:29
 18/20 aladar12 ***** válasza:

nem teszem a szívemre a kezem, de válaszolok

ha szép nő lennék (habár szexiállat férfi vagyok), akkor akarnék pénzes pasit, igen. de nem az lenne a legfontosabb. az inkább sokadlagos, mert az idővel meg tud teremtődni (ha ambiciózusak vagyunk és nem szórjuk a pénzt mint hülyegyerek a homokot a lányok hajába). meg igazából nekem annyi elég, hogy megélni tudjunk rendesen és néha egy kirándulás/pár napos laza nyaralás belföldön.

2015. szept. 14. 17:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem feltetlenul penzes kell de olyan akinek van jovoje. Lehet most nincs penze, de legyen iskolazott, tudja mit akar, tudjon munkahelyet szerezni. Egy valamire valo no sem logatja a labat, legyen barmilyen gyonyoru, tesz azert, hogy a jovoben ne kelljen nyomorogjon es garasoskodjon es azt varja el a parjatol is. Aki csak a penzes pasik utan futnak, azok a penzes kislanyok (kislanyok mert nem tanultak meg onalloan penzt keresni soka), nem nok.
2015. szept. 14. 21:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem. De tehetséges és sikeres művészt sokkal inkább.
2015. szept. 18. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!