Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyétek a szívetekre a kezeteket. Ha ti szép nők lennétek, nem akarnátok pénzes pasit?
Szivemen a kezem. Ha szep volnek nem kene penzes pasi. Igy Se Kell. En a parommal egyutt szeretnem megteremteni azokat az eletkorulmenyeket amikkel elegedettek es boldogak leszunk
18/L
Na, most elgondolkoztam, miközben a szívemen a kezem. Én pénzes pasi mellől léptem le. Nem, ne úgy képzeld, hogy hozzámentem egy kőgazdag ürgéhez, hanem összekerültünk szegényen, de szerelmesen, aztán az évek alatt eljutottunk egy viszonylagos jómódba. Lehet, hogy azért, mert nem vagyok szép, de amikor már nem volt jó egyikünknek sem, akkor bizony felcseréltem a jómódot egy visszafogottabb életre. Na, ez egy.
A másik, amiket néha olvasok, hogy gazdag pasiknak milyen feltételeik vannak, hát tudod, az sokszor keményebb munka, mintha krumplit kapálna az a szép lány. Nem, azt hiszem, ha szép lennék, akkor sem szeretnék kiszolgáltatott helyzetbe kerülni.
Csakhogy tisztázzuk: a r*ba ncozó kérdéseket nagyrészt a szánalmas, önbizalomhiányos csóró "ronda" pasik teszik ki, akik valami rajtuk kivülálló okot keresnek, amire hivatkozhatnak hogy miért nincsen párkapcsolatuk. Pedig csak a magas elvárások mellé ők semmit nem tudnak letenni az asztalra. Nincsen semmi kitartásuk, önsajnáltatóak és idegesitőek. Semmit nem tesznek azért hogy megváltozzanak, és nem kompromisszumképesek. Mellesleg a nagyrészük a lányokról úgy beszél mintha k*r v ák lennének. Ezek után nem hiszem hogy bárki össze jönne ilyennel, mégsem magukban, hanem másokban keresik a hibát.
Ha szép nő lennék akkor a legkevésbé a keresetét nézném. Inkább hogy milyen kedves, romantikus, figyelmes és jófej. De ha úgy nézzük akkor a külsővel szemben is lenne egy-két elvárásom, most is megvannak férfiként. Ez alap hogy tiszta és ápolt legyen. Azt is fontosnak tartanám hogy az alakja is a hétköznapinak számitson. Most is úgy vagyok vele hogy egy deszkával nem jönnék össze, és 10 kiló súlyfelesleg sem tetszik. Egyszerűen úgy nem tudnék ágyba bújni valakivel. Arcra meg hogy legyen kedves arca, szép legyen a mosolya. Ha nő lennék, egy kevésbé szép/csinos nő lennék, még akkor is meglennének ezek az elvárásaim.
Én elég normális értékrendűnek tartom magamat, de fiatalabb koromban egyszerűbb csajaimat (akiknél jóval pénzesebb, iskolázottabb voltam) kicsit én is lekezeltem.
Szintjénél jóval egyszerűbb nőkkel minden férfi kicsit tróger, komolyabb nővel ezt nem teheti meg, mert akkor az kirakja.
Szép vagyok, és volt pénzes pasim, akitől mindent megkaptam, amire ránéztem, autótól kezdve, arany ékszereken keresztül mindent megadott. Csakhogy nekem nem a drága ajándékaira, meg a tömérdek pénzére volt szükségem. Hanem hogy velem legyen, és ne otthon is csak a munkával foglalkozzon.
2 év után szakítottam vele, mert elhanyagolt.
Mellesleg igen jól keresek, és nem érdekel a párom pénze, és anyagi helyzete sem.
A jelenlegi párom, nem egy dúsgazdag férfi, de Ő is keres olyan jól hogy ne kelljen spórolnunk.
Jaaa igen, és mindennél jobban szeretjük s tiszteljük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!