Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel a pasik azon, hogy nem nyelem le a spermájukat, hanem kiköpöm?
az eddigi válaszolóknak üzenekm hogy barmok vagytok!
nem muszáj lenyelni a spermát sőt kifejezetten egészségtelen, lehet hogy a srác nem nemibeteg de a sperma nagyon sok olyan baktériumot tartalmaz ami nem jó
te döntöd el hogy lenyeled-e ha nem akarod mondd meg a srácnak, azt pedig ne hagyd hogy rávegyen olyan dolgokra amiket nem akarsz legyen akárcsak a sperma lenyelése
# 21: Ez esetben a szájába se kéne venni.
Egyébként jelentem, monogám párkapcsolatban rendszeresen lenyelem a párom spermáját, és kifejezetten egészségesnek találom. :)
"a sperma nagyon sok olyan baktériumot tartalmaz ami nem jó"
Persze-persze, szóval a szájba nem mehet, de a vaginába igen? Ott nem baj a baktérium? :d
Válassz olyan pasit.Én is kifejezetten utálom. Hányingerem van tőle, sajnálom.
Én a hasára szoktam köpni, de ezt előre megbeszéltük, én még kifejezetten élvezem is, hogy oda köphetek. Ő meg nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!