Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért háborodnak fel egyesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodnak fel egyesek, hogy én 30 éves férfiként 18-20 éves lányokkal ismerkedek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Irjatok 16 eves lanyok! 40F
2015. jún. 25. 09:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Nemtudom, nekemis az idősebb pasik jönnek be! :)

21\l

2015. jún. 25. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

A 25-30 éves nők általában amiatt durrognak, mert így még egy olyan hapsi hullik ki a rostán, akinek szerintük az ő korosztályukból, azaz a 25-30 évesek közül kéne választania nőt. A kapuzárási pánik kezdetleges stádiuma egy csipetnyi irigykedéssel fűszerezve.

A 18-22 éves srácok meg általában amiatt durrognak, mert az ő korosztályukból megint kiszeret egy lányt egy harmincas pasas, így a fiatal srácoknak a lehetőségek között tulajdonképpen még egy nővel kevesebb jut.

Aztán van az egyéb korosztály, azok meg csak szimplán rosszindulatból, irigységből durrognak, hogy nekik sosem jutott egy fiatal, ropogós pipihusi, vagy egy deltásabb, borostás, jóvágású harmincas hapsi.

2015. jún. 25. 09:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom maguknak akarják a 18-20as lányokat, és veled (meg a hozzád hasonlóakkal) nő a verseny. ez részükről már azért is hülyeség, mert aki soha semmilyen körülmények közt nem kezdene vele egykorúval, az akkor se kezdene, ha csak vele egykorú élne a földön.
2015. jún. 25. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Kinek mi koze hozza, hogy felnott emberek mit csinalnak? Ha felhaborodnak ilyenen, hat haborogjanak!
2015. jún. 25. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Én biztos nem háborognék, elég sok harmincas, negyvenes sármos pasi van, aki meg az érettebb nőket kedveli. Sőt... elég sok huszonéves is van ilyen.
2015. jún. 25. 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert irígykednek.
2015. jún. 25. 10:25
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Irigykednek. Engem is mindig ilyen 30-as pasik hajkurásztak, de nekem meg sosem ők tetszettek, hanem az 1-2 évvel nálam fiatalabb, hamvas tudatlan fiatal fiúk, akiket én irányíthattam az ágyban ahogy nekem tetszett.Kinek mi a gusztusa.
2015. jún. 25. 10:30
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

3-massal teljesen egyet értek, tökéletes válasz. Irigyek az emberek. Az utcában lakik egy 30-valahány éves nő, ő is mindig felháborodva mondogatja, hogy "A férfiaknak csak a 18 évesek kellenek." Már a sokadik pasit ijeszti el, a jellemével, elég közelről ismerem. Hát nem csoda, hogy senki nem bírja elviselni. Na az ilyenek háborodnak fel, akarják mások kedvét is elvenni dolgoktól, ha nekik nem jó, nehogy másnak véletlen is az legyen.

Nekem is 30+os a párom. Korombeli fiúcska semmiféleképpen nem kéne. Igen, vannak köztük agyilag viszonylag érettek, nagyon ritka ugyan, de testileg még olyan nyeszlettek, "csupaszok'. Ha látom ezt, a vékony karjukat, keskeny vállukat, egy kisfiú jut az eszembe, elkezdek tőlük undorodni, pedofil hajlamom hála az égnek, nincs... Ha a világon az egyetlen pasi 20 körüli lenne, inkább élnék pár nélkül és szűzként halnék meg ha nem kezdenék a saját nememhez vonzódni. :D Ezt nem értik ezek a fiúk, hogy az olyan csajok 90%-ának nem is kéne fiatalabb, akinek 30 körüli párja van.

2015. jún. 25. 10:35
 10/10 anonim válasza:
Engem nem zavar. Akit zavar gondolják átvered azokat a fiatal lánykákat. S azt is csiripelik a madarak, hogy azért a fiatal korosztályodból szakítasz ki lányokat, mert úgye tapasztalatlanok, és nem kell égned. Egy harminc éves nôt ki kell elégíteni, a fiatal csajoknak elég, ha megdugod. (ezt olvastam, ne engem szidj érte, hogy megosztottam)
2016. szept. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!