Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha józanul már túl kövér nekem a csaj, akivel ismerkedek?
Az a durva, hogy nem is voltam részeg, csak abban a jókedvű, valamilyen szinten oldott gátlásokat felmutató állapotban voltam. Egy szórakozóhelyen ismerkedtem a lánnyal, akit olyannak láttam, akin van mit fogni (ez a típus jön be leginkább), de másnap kitisztult aggyal már feltűnt, hogy nagyon nagy feneke van, vastag karja, kibuggyanó hasa, stb., ami határozottan nem tetszik. 15-20 kilóval kéne ahhoz kevesebbnek lennie, hogy az én szememben elérje egyáltalán a felső határt.
Szeretnék tisztességes lenni, nem fogok szó nélkül lelépni, és hazudni sem akarok neki, de egyébként hiába szimpatikus a személyisége, sajnos nekem ez a test már túl sok. Azt nem közölhetem vele, hogy bocs, de túl kövér vagy. Mit csináljak?
(Senkit nem állt szándékomban megsérteni, és nekem is vannak hibáim bőven, de úgy tűnik, eléggé rámkattant a csaj. Egyébként nem feküdtünk le.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!