Lányok! Akik rtm et hallgatnak nem háborodnak fel azon hogy kezelik őket miket mondanak rólatok?
Figyelt kérdés
fiú vagyok!csak kiváncsi vagyok hogy titeket nem zavar hogy le k.rváznak le ribiznek stb?pl.:mr busta szoponc,awful forintos nők,pacek berobban,vagy pl.:mr busta tól ismét rtm all starz 1 be hogy alányul busta a csajoknak(mondjuk ők ri.ancok ezt élvezik)de egy normális lánynak nem bass.a fel az agyát?2015. aug. 23. 01:03
1/5 anonim válasza:
Én nem vagyok lány de mi az az rtm?
És néhol alig lehet értelmezni azt amit írtál.
2/5 A kérdező kommentje:
real trill music
2015. aug. 23. 09:20
3/5 anonim válasza:
nem kéne ilyen szemetekkel agyatmosni, senkinek. neked sem. és boldogság lenne.
4/5 anonim válasza:
Ezek a számok általában nem a "normális" lányokról szólnak, hanem a k***ákról. (Bár manapság sajnos egyre több lány az.) Miért kéne ezen felháborodni? Nem a nőket, mint nemet említik meg negatív hangnemben, hanem a k***át, mint foglalkozást. Az összes csajozós nóta erről szól, a pénzért vett szexuális élményről. De vannak szép szerelmes számok is, pl. tied a szívem, ghetto love, ha esik, ha fúj, stb. Üdv: egy rtm hallgató.
5/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy vannak jó szerelmes számok is!amugy énis hallgatom az rtm et!
2015. aug. 26. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!