Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lányok! Akik rtm et hallgatnak...

Lányok! Akik rtm et hallgatnak nem háborodnak fel azon hogy kezelik őket miket mondanak rólatok?

Figyelt kérdés
fiú vagyok!csak kiváncsi vagyok hogy titeket nem zavar hogy le k.rváznak le ribiznek stb?pl.:mr busta szoponc,awful forintos nők,pacek berobban,vagy pl.:mr busta tól ismét rtm all starz 1 be hogy alányul busta a csajoknak(mondjuk ők ri.ancok ezt élvezik)de egy normális lánynak nem bass.a fel az agyát?

2015. aug. 23. 01:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok lány de mi az az rtm?

És néhol alig lehet értelmezni azt amit írtál.

2015. aug. 23. 08:24
 2/5 A kérdező kommentje:
real trill music
2015. aug. 23. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:
nem kéne ilyen szemetekkel agyatmosni, senkinek. neked sem. és boldogság lenne.
2015. aug. 23. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek a számok általában nem a "normális" lányokról szólnak, hanem a k***ákról. (Bár manapság sajnos egyre több lány az.) Miért kéne ezen felháborodni? Nem a nőket, mint nemet említik meg negatív hangnemben, hanem a k***át, mint foglalkozást. Az összes csajozós nóta erről szól, a pénzért vett szexuális élményről. De vannak szép szerelmes számok is, pl. tied a szívem, ghetto love, ha esik, ha fúj, stb. Üdv: egy rtm hallgató.
2015. aug. 25. 20:30
 5/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy vannak jó szerelmes számok is!amugy énis hallgatom az rtm et!
2015. aug. 26. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!