Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » De miért hallgatnak ilyeneket?

De miért hallgatnak ilyeneket?

Figyelt kérdés
Szval én imádom az elektronikus zenét mint pl drumnbass dubstep trap stb. Erre két barátnőm (baráti barátnők) és gagyi mulatóst hallgatnak a nyálas retkekkel együtt. Mondom nekik: "kár h nem ugyanaz az ízlésünk" erre az egyik: "mert az nem zene" ettől annyira felhúztam magam ... mert a hülye mulatós baromságok nagyon izgalmasak mi? o_O nem mondtam rá semmit pedig úgy elküldtem volna a nemtudom hova... Pedig sztem fiatalok nagy részének ilyeneket kéne hallgatni... vagy csak én vagyok ilyen gyökér...
2015. aug. 20. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyeneket kéne hallgatni?:D Mindenki hadd hallgasson amit akar. Én ugyan nem szeretem annyira az elektronikus zenét, de még mindig értékelhetőbbnek tartom mint a mulatós nemtommiket meg a mai slágerek nagy részét. Amíg nem erőlteti rám addig hallgasson mindenki amit akar, én meg maradok a metálnál és mindenki boldog.
2015. aug. 20. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
én se bírom az elektronikus zenét, szerintem sem zene, inkább rock párti vagyok :)
2015. aug. 20. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség hogy a fiataloknak ilyet kell hallgatni. 15 vagyok és rockot hallgatok, nem szeretem az elektronikust. De abban igazad van hogy nem kéne leszólniuk azt a műfajt sem. Mindenki azt hallgasson amit szeret...:D
2015. aug. 20. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem a zenét hangszerekkel játsszák
2015. aug. 21. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Na, szerintem meg egyik sem zene, pontosabban az, csak nekem ne kelljen kibírni...éljen a metál, égyébként meg leszrom ki mit hallgat amíg nem mondják meg nekem hogy mit kéne hallgatnom. Pont ez a szép, hogy különbözőek vagyunk.
2015. aug. 21. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az egyiket sem tartom zenének, de nem kéne leszólni senki zenei ízlését.\m/
2015. aug. 23. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!