Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kis/kisebb péniszre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kis/kisebb péniszre is ugyanúgy feltudtok izgulni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 22:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 10

Hazudni szerintem bárhol lehet, de szerinted melyiknek nagyobb az esélye: annak, hogy egy nő a saját - esetleg a viszonylag kisebb pénisz mérete miatt már eleve aggodalmaskodó, netalán komplexusos - párja kedvéért azt füllenti, hogy az ő pénisze pont a tökéletes méret, mert van benne annyi érzelmi intelligencia, hogy jobb ez így,

vagy annak, hogy egy ilyen fórumon hazudjon valamit ismeretlenül és névtelenül - fogalmam sincs, milyen motivációból.

Egyébként tényleg láthattál már nem őszinte válaszokat ebben a kérdéskörben, de valószínűleg jellemzően pont a skála (mármint méretskála) túlsó végén, abból ítélve, hogy én már többször írtam vagy beugratós, vagy poénos privátot olyan hozzászólóknak, akik a "Lányok, nektek mi az ideális méret?" típusú kérdésekhez egy meglepően (de azért nem irreálisan) hosszú és vastag pénisz méretet írtak, olyankor, amikor simán a női intuícióm vagy az indoklás megfogalmazásban valami árulkodó jel miatt azt sejtettem, hogy pasi írta, és a válaszukból (illetve néha már a felhasználónevükből) nem egyszer derült már ki, hogy jó volt a megérzésem.

Többször előfordult, hogy visszakérdeztek xDDD meg társai kíséretében, hogy áruljam már el, hogy honnan jöttem rá, miután mondjuk írtam nekik egy olyan privátot, hogy "Jól működik a női intuícióm, ha az a gyanúm, hogy rajtad nagyon furcsán állna egy csipkés tanga? :-))"

2015. szept. 12. 08:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Nyilvánvaló hazudni bárhol lehet. Abből a megfontolásból gondoltam, hogy azért hihetek valamilyen szinten az itt válaszolóknak, hogy mi okuk lenne arra hogy hazudjanak azért, hogy nekem jobb legyen? Nem ismernek, nem vagyok egyik válaszolóval sem kapcsolatban. De erre visszafelé is van érv, teljesen mindegy egyébként, csak a "sötétezés" nem kellett volna a 7. Válaszolótól.

Egyébként tudom hogy gyakori válaszolók a férfiak e témákban, de ha már kis százaléka a válaszolóknak nő, van remény.

2015. szept. 12. 08:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

83%-os szépen megfogalmazta, egy kapcsolatban nem az az elsődleges szempont, sőt szerintem egy egyéjszakásnál sem, hisz az férfira izgulsz fel, nem pedig csak a nemi szervére.

Egy kapcsolatban valódi problémát csak akkor okozhat a férfi pénisze, ha valamelyik végletet erősíti. Vagyis micropénisze van, vagy extrém nagy méretekkel "áldotta" meg a sors.

A férfiak mérettel kapcsolatban mindig csak a hossz miatt aggódnak pedig a vastagság sokkal fontosabb.

Volt már dolgom 12 centissel, amikor oda jutottunk, hogy lekerült róla a nadrág meg sem fordult a fejemben az, hogy kicsi lenne. Az egy egyetlen farkával kapcsolatos megjegyzés amit magamban tettem az volt, hogy mennyire tetszik az alakja.

2015. szept. 14. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:

#11 - ezt nem mondod komolyan... egy pasi hogy lehet ennyire elvetemült, hogy azt írja ki, hogy a nagy pénisz a jó? Most... de most komolyan, ez miért jó neki? :D

Amúgy én már válaszoltam (akinek 12 centissel volt első orgazmusa :D ), és igen, ez tény és való, hogy a nők annyira nem vizuális típusok, mint a férfiak, akik ha meglátnak egy puncit, ha nem is izgulnak fel rá, de azért... na. :D

Nálunk, nőknél fontosabb a személy, akikvel szeretkezünk, mint a pénisz, amivel csinálja. :D

És a 14 centis az nem kicsi...

2015. szept. 14. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!