Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kis/kisebb péniszre is ugyanúgy feltudtok izgulni?
Igen. Főleg ha már bennem van. Ha kívánom a férfit, akkor éppen az ő péniszét látom a legcsodálatosabbnak. :)
És megsúgom: az első hüvelyi orgazmusom egy olyan férfivel történt, akinek a pénisze 12cm körüli volt. Igazán tisztában volt vele, hogy mi kell egy nőnek ;)
Most belegondoltam, milyen vicces lenne, ha egy péniszre fel tudnék izgulni. :-)
Egy pasira tudok felizgulni, a látványára, az érintésére, az illatára, arra, ahogy vágyakozik utánam, arra, amiket mond, ahogy rám néz, ilyenek.
Persze értem, hogy hogyan értetted a kérdést, ahogy a többi hozzászóló is pontosan tudta.
Szóval igen, persze hogy fel, ráadásul - bár nem tudom, hogy te mit értesz kicsi alatt - nekem a 12-13 cm pénisz méret az ideális, és az a gondolat jobban felizgat, hogy felszabadultan mehet a szenvedélyes, vadulósabb szex, mint az a gondolat, hogy egy nagyobb méretnél azon kelljen parázni, illetve azon ügyeskedni, hogy a párom ne találja telibe a méhszájamat, mert arra nagyon nem vágyom.
Utolsó, ez tetszett :)
Én kicsi alatt a sajátomat értettem, ami 14 cm.
Egyszerűen nagyon kicsinek látom. De köszönöm a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!