Észrevehető különbség van a 21 mbit/s és a 60 mbit/s 4G/LTE hálózat között? Jelen esetben t-mobile, a kisebb csomagok levannak korlátozva 21mbit/s-re de ugyanúgy 4G
Lenne különbség, észrevehető is, ha gyakorlatban meg tudnák valósítani ezt a sebességet.
De gyakorlatban a 21 Mbit is csak álom, napközben 5-10 megabitet tud max adni a szolgáltató, és akkor ezt Budapesten szoktam mérni, ahol nincs gond a térerővel (bár lehet Bp-n lassabb, mert túl sok ember van a hálózaton).
A lényeg, hogy sehol sem fogod elérni a 60 Mbit/s-es letöltést.
Szent szilvamag, hol van még T-Mobile 4G lefedettség?
Mert itt felénk (Esztergom környéke) a szerencsétlen teló izzadva kapcsolgat az edge/3G/H közt.
Még nem is láttam, milyen ikont-feliratot kellene látnom, ha van 4G-m.
LTE kapcsolat engedélyezve van, de eddig semmi nyomát nem láttam, hogy valaha is rajta lettem volna.
#5: nekem viszont eddig tiéddel ellentétes tapasztalataim vannak, Budapestről. Mikor megvettem a mostani telefonom, kíváncsiságból lefuttattam egy Speedtestet, és meglepődve láttam, hogy 18.7/4.5-t hozott (21/7-es csomagból). Azóta a városban (Budapesten élek) mászkálva többször több helyen is mértem, legrosszabb eredmény 14.9/5 volt. Ha már szóba került, nyomtam még egy tesztet, ezúttal letöltés csak 9.4 volt, viszont feltöltés 18.20(!).
Egyénként ami a gyakorlatban is számít, hogy érezhetően gyorsabb az LTE, mint a 3G volt, pedig ugyanott élek, csak telefont váltottam (és elődjével sem voltak gondok Wifin).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!