Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyankor mi a helyzet, ha nekem csak a cicababás csajszik tetszenek, de csúnya vagyok? (képpel)
Figyelt kérdés
A csúnya nőkre meg nem vesz rá a lélek. Nem tudnék felizgulni se rájuk, meg szeretni se tudnám őket. :/
Ilyen a zsánerem tehát: [link]
2015. szept. 11. 16:23
11/16 anonim válasza:
"De én azt szeretném, ha szeretne azért amilyen vagyok és nem a pénzemért. :("
Szóval olyat vársz el a leendő partneredtől, amit te magad nyíltan nem akarsz teljesíteni. Folytál volna le inkább apád lábán te semmirekellő...
12/16 anonim válasza:
Aha. Most eltekintek attól, hogy mennyi smink és retus kellet ehhez a képhez...
Szóval csúnya vagy, csóró vagy, felszínes vagy.
Pumpált csöcsű, tökéletes alakú, vakolt fejű nőt akarsz és cserébe nem tudsz nyújtani semmit?
Tökéletesen megtestesíted a média által agymosott zombit, de tényleg.
13/16 A kérdező kommentje:
11 Köszi, nagyon aranyos vagy főleg, hogy édesapám már 9 éve meghalt... :/ Örülsz, hogy megsirattál?
2015. szept. 11. 16:39
14/16 anonim válasza:
Tök mindegy, mert ha csúnya vagy, akkor sem a szép, sem a csúnya lányoknál nincs esélyed.
15/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha 9 éve halt meg és egy buta kis virtuális megjegyzéstől sírni kezdesz meg sajnáltatni magad... ha jól néznél ki se lenne esélyed egy nőnél
16/16 anonim válasza:
Kedves 15. válaszadó az én apám már 15 éve hogy meghalt nem ismertem 15éves fiú vagyok jól nézek ki és barátnőm is van és mégis ha eszembe jut apám vagy valaki akármilyen megjegyzést tesz rá az nagyon roszzul esik pedig nem ismertem otthon ha egyedül vagyok vagy barátnőmmel szoktam apám miatt sírni. :( És ha a kedves kérdezőnek ilyen szarul esik az a megjegyzés attól még nem kell lemondani még jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!