Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Mi a helyzet a csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mi a helyzet a csúnya lányokkal?

Figyelt kérdés
Miért nem áltok velük szóba? Nem akartok szellemvasútat nyitni?
2013. máj. 15. 13:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
11%
A csúnya lányoknak benne van a nevükben hogy csúnya, akkor meg minek foglalkoznánk velük?
2013. máj. 15. 13:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne állnánk velük szóba?Már legalábbis én szóba állok velük.

Az már más kérdés,hogy nem kezdek olyan lánnyal aki nekem nem tetszik

3/15 Dreed ***** válasza:
36%
Minek nyitni ha van a vidámparkban is?
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nincs velük semmi bajom, amíg nem játszák az agyukat.
2013. máj. 15. 13:21
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
akárki akármit mond, valamennyire mindenkinek számít a külső, hiszen nem vonzódhatsz olyanhoz, aki nem tetszik.
2013. máj. 15. 13:21
 6/15 anonim ***** válasza:
42%
Én gondolkoztam rajt, sőt, mai napig ez egy dédelgetett álmom, mivel a nagypapám dolgozott vidámparkban és néha elvitt. Emlékszem, kicsi koromban nagyon féltem a szellemvasúttól. :) Szóval én szeretnék, csak nincs elég pénzem az induláshoz.
2013. máj. 15. 13:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Persze,hogy számít a külső.De arról volt szó,hogy szóba állunk velük,és nem arról hogy járunk is.
2013. máj. 15. 13:24
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
én csúnya fiú vagyok, mivelhogy a szép lányok nem állnak velem szóba, így muszáj vagyok a csúnya lányokkal szóba állni
2013. máj. 15. 14:13
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

Nna mi van, a csúnya lányok nem rinyálhatnak, csak a csúnya fiúk?

Én próbálok lelket önteni néhány csúnyácskább srácba, de nem hiszem, hogy sok fiú tenne ilyet kevésbé szerencsés alkatú lányokkal...

L(átlagos)

2013. máj. 15. 14:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

9.Lány.

Én a kérdezőt védem.Amúgy elég unalmas,hogy a sok srác itt sír és valóban nem hagyják a lányokat is...

Elég gáz.Ne foglalkozz velük mert már nem érdemlik meg.Majdnem mindegyik csak sír,amikor próbálsz segíteni nekik.Ha megoldást hozol fel akkor is csak azt írják,hogy akkor is csúnya vagyok.

F(átlagos)

2013. máj. 15. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!