Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyankor mi a helyzet, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyankor mi a helyzet, ha nekem csak a cicababás csajszik tetszenek, de csúnya vagyok? (képpel)

Figyelt kérdés

A csúnya nőkre meg nem vesz rá a lélek. Nem tudnék felizgulni se rájuk, meg szeretni se tudnám őket. :/

Ilyen a zsánerem tehát: [link]

2015. szept. 11. 16:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%

A szép csajoknak nagyon sokszor átlag alatti pasijuk van.

Főleg ha:

- Jó a dumád,

- Átlagnál nagyobb a farkad,

- Vastag a bukszád!

2015. szept. 11. 16:28
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Vagy mázlid lesz, vagy pár év, és lejjebb mennek az igényeid, meglásd!
2015. szept. 11. 16:28
 3/16 A kérdező kommentje:
1 Mindig ezek a hülye sztereotípiák...
2015. szept. 11. 16:29
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan vannak így ezzel, csak nem mondják ki. Nem tudom nálad mit a jelent a csúnya (alacsony, köpcös, ragyás, jellemtelen?) szóval általánosságban én azt tudnám javasolni, hogy ha annyira ez a fajta nő kell, akkor szedd össze magad, mert ennek a nőnek ahogy most vagy nem kellenél :P

Kezdj el edzeni, kupáld ki magad, legyen stílusod, legyél vonzó. Ha meg ez nem megy, még mindig ott a lehetőség, hogy legyen egy rahedli pénzed (Andy Vajnának bejött:D)

2015. szept. 11. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Ilyen nő nem létezik, fogd fel!!! Ez csak az internet és a fotoshop szüleménye. Ilyen csaja senkinek sem lesz!!! Add lejjebb az igényeidet, vagy plasztikáztasd át magad, ez a két megoldás van!
2015. szept. 11. 16:32
 6/16 A kérdező kommentje:
De én azt szeretném, ha szeretne azért amilyen vagyok és nem a pénzemért. :(
2015. szept. 11. 16:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem bízz abban, hogy találsz a fotó látható zsánered és a "csúnya nő" közötti - szerintem elég széles - skálán olyan nőt, aki a szívedben és az alsónadrágodban is megmozdít valamit. :-)
2015. szept. 11. 16:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért amilyen vagy? Ébresztő!!!!!
2015. szept. 11. 16:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg csak az izmos, jóképű gazdag pasik tetszenek :D
2015. szept. 11. 16:35
 10/16 anonim ***** válasza:
#5 Tévedés, hogy nem létezik ilyen nő, és senkinek sincs ilyen csaja. Az én ismerőseim között több száz ilyen lány van, vannak szinglik is, és kapcsolatban lévők is. Csak nem mindegy, milyen társaságban keresi az ember őket...
2015. szept. 11. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!