Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hány éves lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány éves lánnyal randizhatok még 24évesen?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják ne randizzak 18-19-20 éves lányokkal mert már nem az én korosztályom .

Tényleg így lenne ez ?

kort nemet írjatok ha válaszoltok .

Köszönöm.

2015. szept. 11. 12:00
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:
24 évesen egy 18 éves csajt felszedni elég kritikán aluli. Menjél 20 fölé, ha nem akarsz a szeméttel egyenértékű lenni.
2015. szept. 11. 14:21
 12/14 anonim ***** válasza:
#11: Ezt komolyan gondolod? Ritka korlátolt és ostoba lehetsz...
2015. szept. 11. 14:22
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:

Ami azt illeti, intelligens vagyok.

Nagyon sok esetben ha egy 24 éves nem bír a saját korosztályából felszedni valakit, és egy 18 évessel kezd, annak oka van. egy 18 évest jóval könnyebb manipulálni. A 6 év nem sok, de igenis soknak számít, ha az egyik még éppen csak nagykorú.

Egy 24 éves pasi már bőven felnőtt. 24 éves vagyok, tudom miről beszélek. Őszintén szólva egy 18 éves lány már nem kislány, de csak azért, mert már nagykorú, nem biztos, hogy lelkileg is érett. Aki a húszas évei közepén szándékosan rámegy a 18 évesekre vagy annál fiatalabbakra, annak gondjai vannak, és nagy valószínűséggel azért kicsikkel kezd, mert szar alak, és a saját korosztályából ezt mindenki észreveszi.

Nyilván vannak esetek, amikor egy kapcsolat működik egy 18 és egy 24 éves korú között, de őszintén szólva én nem sokra tartom azokat a férfiakat, akik 24-25 évesen is 20 éven aluliakkal kezdenek.

2015. szept. 11. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Tényleg ostoba vagy és tucatvéleményt hangoztatsz. Mondom ezt 24 évesként. A korodnak semmi köze ahhoz, kivel alkotsz jó párt. Csak egy adat. Nem a korod mutatja az érettséged. Volt 30 éves pmrom, aki egészen gyerekes volt és láttam már 16 évesen is egész komoly gondolkodású személyt. A konklúzió pusztán annyi, hogy nem veszed figyelembe az egyéniséget, csak egy valszeg neten olvasott ostobaságot ismételsz wl, amit páran még megtesznek rajtad kívül.

Én már megtanultam, hogy nem életkor alapján választok párt. Egyébként vicces, de pont, hogy a saját korosztályomból nem jutna eszembe választani soha. Irritáló sok huszonéves lány.

(Tisztelet a normálisaknak)

Fiatalabb jöhet, idősebb is jöhet. De ez a korosztály nem kéne.

Am mi a baj azzal, ha idősebb és ő irányít? Legalább jobb esetben felelősségteljesebb, mint a lány kora béli illető.

Szerintem roppant csőlátású vagy és igen sértőnek találom a hozzászólásod!

2015. szept. 11. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!