Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves lánnyal randizhatok még 24évesen?
Sokan azt mondják ne randizzak 18-19-20 éves lányokkal mert már nem az én korosztályom .
Tényleg így lenne ez ?
kort nemet írjatok ha válaszoltok .
Köszönöm.
Szerintem meg a 20 evessel nincs akkora, baj. De kevesebbel ne annyira. Viszont ha talalkozol egy 18-19 eves, lannyal akivel fulug szeremesek lesztek akkor ne foglalkozz a korral.
18/L
30 évesen is lehet éretlen csitri és 18 évesen is lehet érett gondolkodású felelősség teljes döntéseket hozó nő...
nem a kor a lényeg szerintem, hanem az érettség, de ebben nagy szerepet játszik, hogy te mennyire vagy érett!
22F
31 éves haverom 2 éve szedett fel egy 16 éves (akkor 29 volt) csajt.
boldogan elvannak, bár mindenki köpköd a gyerekre de leszarják.
Legálisan 14-től.
Morálisan 17-től.
Ideális 19-20 lenne.
ne kor alapján válassz
már több mint 30 vagyok de a nyáron elég fiatal társaságban mozogtam voltak 17-18 éves lányok is és igaz hogy testileg vonzónak találtam őket de egy kicsit is elbeszélgetve velük még nagyon gyerekek hozzám képest
vagyis nem a társadalmi elvárások miatt nem kezdenék fiatal lánnyal hanem mert a szexen kívül semmi közös témánk nem lenne
ennél azért meg már többet várok egy kapcsolattól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!