Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 24évesen egy 17évessel járni túl nagy korkülönbség?
17 éves a lány és szellemileg, érzelmileg, lelkileg szerintem sokkalta érettebb a koránál.
de nem akarom kihasználni.
szerintetek milyen baj származhat belőle?
én igazából fiatalabbnak tűnök a koromnál de attól félek sokan nem értenék meg a helyzetet.
#4 Ezt Te mondod?
Az én véleményem csak Egy vélemény a sok közül. Én egy máik szempontot dugtam az orra alá, te nyugodtan babusgathatod (helytetem is).
EGYES tinédzserek alkalmasak a párkapcsolatra, Mások nem. Embere válogatja. Valakinek harminc éves korára sem nő be a feje lágya.
Nincsen vele gond :)
Én is hasonló korkülönbséggel vagyok a barátnőmmel, jó, sokan elítélnek az miatt, hogy ő még gyerek... De nem érdekel... Jól érzem magam vele, boldog vagyok, szülei elfogadták hogy együtt vagyunk, kihasználni nem fogom, nem is akarom soha, és úgy látom, hogy a mi kapcsolatunk egy hosszú bizalmas kapcsolat lesz :)
rendben köszönöm szépen a tanácsokat, úgy érzem adtatok egy kis bátorítást.
arra jutottam, hogy megpróbálok minél lassabban haladni és nem elkapkodni semmit és majd idővel elválik valóban egymáshoz valóak vagyunk-e és tényleg túl tudunk-e lépni a korkülönbségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!