Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 36 éves nő nevezhető pedofilnak?
Csak egy sarkos példa volt. Egyébként egy igazi pedofilnak tök mindegy, éppen a pedofília jellegéből adódóan, hogy kisfiú, vagy kislány-e az áldozat, másrészt meg hát technikailag is nehéz dolga van egy pedofil nőnek egy serdületlen kisfiúval, vagyis nehezebb, mint egy férfinek.
Egyébként elfogadom, hogy a jog 13 évben szabta meg a pedofilia korhatárát, de biológiailag túl magasnak tartom. 13 éves lány sokszor már komplett nő(nek látszik), ivarérett, menstruál. Pont a hebe kategóriába esne, ha arról nem derült volna ki, hogy nem létezik. Illetve létezik, csak nem betegség.
Wanda7: OK értem.
Pontosabban a szakma úgy határozott, hogy azt innentől nem tartja mentális zavarnak helyette a pedofíliát tolta ki. Mondjuk én ezzel nem teljesen értek egyet, mert a serdülőkor előtti, a serdülőkor és a serdülőkor utáni biológiai állapotok azért jól elkülönülnek, és mentálisan is más más ezen korszakok alatt a gyerek. Pont a hormonháztartásának felborulása miatt. Hogy ezzel most a törvényalkotókat akarták e segíteni, az már más kérdés, azt végül is elfogadom, csak szakmailag ez mégsem annyira smakkol. (Szerintem!)
utolsó
mekkora a peniszed ? de azért élvezted is ?
ma 12:25
mennyi képmutató nő jár ide akiknek csak a méret a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!