Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzékeny férfira milyen hatással lehet, ha csak örömlánnyal él nemi életet?
És miért olyan nagy gond hogy közmunkás vagy?
Végzed a dolgodat és örülj annak hogy legalább van munkahelyed. Nem kell azt szégyellni egyáltalán. Sokaknak még az sincs. Én is voltam közmunkás. A munka nem szégyen barátom, bármilyen is legyen az.
Eddig nem írtál róla hogy van fogyatékosságod. Hogy értsük ezt? Testi? Szellemi?
Másik dolog. Már írtam neked párszor hogy rázd már magad gatyába. Ha nem teszel ellene és csak sajnáltatod magad, a helyzet nem fog változni.
Először is, ismerd meg magad, szállj magadba, nézz szembe a félelmeiddel, amit le akarsz gyűrni. Végezz el egy önértékelést. Vedd számításba a jó és rossz tulajdonságaidat. Kis célokat tűzz ki mindig magad elé, amit el akarsz érni. Nem lesz könnyű, de ha tenni akarsz magadért valamit, küzdj meg érte, küzd le a félelmeidet.
Én is voltam hasonló helyzetben, (más is volt már) csak akarni kell hogy jobb legyen.
Ingyen nem kapunk meg semmit, hanem meg kell érte dolgozni. Ugyan ez vonatkozik az önbizalomra is, meg a kisugárzásra is.
Amint levetetted a gátlásaidat, meg fogsz könnyebbülni meglátod. Nem lesz teher, amit cipelsz tovább.
Így még prostihoz is hiába mennél. A cél előtt inadba szállna minden bátorságod. Stresszelnél, görcsölnél, bepánikolnál. Fel sem állna a cerkád.
Hát szedd magad ráncba, mert megkereslek és kapsz egy akkora józanító pofont, hogy még a hetvenéves szomszédaszonynak is szerelmet vallassz egy alapos kefélés közben. :D
Fel a fejjel! Bátraké a szerencse.
A közmunkával nem lenne semmi gond amúgy.
A másik: a fogyatékosságom:túltengenek bennem az érzelmek.Próbálom kiölni magamból az érzéseket,de eddig sikertelen.
Ezt hogy érted? Túltengenek benned az érzések-érzelmek?
Ha rossz napod van, kiakadsz, sírsz, durcás leszel, vagy hogy képzeljük el?
Kicsit konkrétabban írd már le. Az önkontroll segíthet ezen.
loool
minden normalis embert felkavar egy megkinzott allat vagy szamara szomoru film. ne ezzel magyarazd ha gondjaid vannaka a nokkel, talalj ki mast kifogast:P
Ezzel még olyan nagy baj nincs. Vannak érzékeny enberek, vannak érzéketlenebbek is. Nem kiölni kell, hanem kontrollálni. Ez nem fogyatékosság. Ha mindenki érzéketlen lenne, hova fajulnánk?
Jó megoldás erre pl: valami olyan sport, ahol energiát-feszültséget tudsz leadni, levezetni. Box, gyúrás, erőemelés, küzdősport. Vagy csak tereld el valahogy a gondolataidat az adott helyzetben.
Vágj bele. Drog, eszedbe se jusson. Mire mennél vele? Az csak szép lassan leépít és nyomorba dönt. Már pedig te boldog akarsz lenni, nem egy söpredék.
Tartsd be amiket leírtam, aztán máshogy látsz mindent.
Ragaszkodj ahhoz, amit el szeretnél érni és légy kitartó.
Nem olyan rögös az az út, amilyennek látod. Az akadályokat le kell győzni, nem kikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!