Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzékeny férfira milyen hatással lehet, ha csak örömlánnyal él nemi életet?
Ne legyél már ennyire elszontyolodva. Már betegesen bebeszélsz magadnak minden rosszat,
Szedd már össze magad ember. Megkereslek, felpofozlak. :D
Nekem is volt ilyen időszakom. Nem olyan nehéz dolog ez mint hiszed. Utána máshogy állsz majd a dolgokhoz, jobb lesz minden.
Egy erzekeny ferfira milyen hatassal van hogy sok ev ota( evtized) csak kepernyon nezi a pinat es vagyakozik hogy valaha eloben is latni fog? mennyi keseruseggel es haraggal jar ez a vilag fele?
na latod.. ehhez kepest a prosti megvaltas! es annak is kell lennie!
tuz ki magadnak egy hataridot, hogy probalsz meg ismerkedni normalisan eloben tarskereson stb. aztan ha az sem megy, akkor irany a prosti. az elvesztett eveket semmi nem hozza vissza.
tudom hogy itt ellenzik paran, de ok valszeg soha nem voltak abban a helyzetben hogy valaki k..vara kivanja a szexet 13eves kora ota, es 23eves koraig sem jon ossze sehogy, akarhogy probalkozik. na erre valo a prosti!
"lehet önbizalmad a jó munkahelyi teljesítménytől is".
Ja,én vagyok a legszorgosabb közmunkás,de jó nekem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!