Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy érzékeny férfira milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érzékeny férfira milyen hatással lehet, ha csak örömlánnyal él nemi életet?

Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 15:43
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
78%
Ezt hogy érted? A makkod érzékeny, vagy lelkileg vagy az?
2015. szept. 7. 16:11
 2/34 A kérdező kommentje:
Természetesen lelki értelemben érzékeny.
2015. szept. 7. 16:17
 3/34 anonim ***** válasza:

Semmilyen.

Ismerkedj ember. Majd találsz valakit, aki szeretni fog és te is szereted. Lépni kell. Vesd le a gátlásaidat, légy nyitott, vidám, ismerkedős. Ne legyél "anyámasszony katonája" :D

A prostikat meg felejtsd el. Attól max csak pillanatnyilag leszel boldogabb. Te egy barátnőre vágysz, nem egy utca rongyára. Ha a külsőddel van gondod, lehet változtatni azon. Akár egy jó frizura, jó öltözködés, stb.

2015. szept. 7. 19:08
 4/34 A kérdező kommentje:
Próbálkozom. Sok társkereső oldalon fenn vagyok,több levelet is kiküldtem már.
2015. szept. 7. 21:13
 5/34 anonim ***** válasza:

Ne társkeresőn próbálkozz, hanem élőben. Úgy tudod csak felszabadítani azt ami benned rejtőzik mélyen. Meglátod, másabb lesz a világ.

Tudom, ez így most furcsának és hihetetlennek tűnik, de nem olyan vészes a dolog, ahogy te azt elképzeled és bemeséled magadnak. Állj a lábadra és szedd össze magad.

2015. szept. 7. 21:25
 6/34 A kérdező kommentje:

Én nem jókedvemből a neten keresgélek,hanem mert nincs hova eljárnom (nincs semmi efféle hely,csak kocsmák sz*rásig). Utcán meg nem fogok leszólítgatni senkit.Mellesleg,nem vagyok egy adonisz.

Ráadásul nincs mit felszabadítani magamban. Egy unlmas senki vagyok,a neten legalább valaki vagyok.

2015. szept. 8. 06:40
 7/34 anonim ***** válasza:
Évszázadokon át természetes volt a prostis beavatás. Szerintem keress egy jó, így jól is elsülget a dolog. A légy pozitív meg a többi szépen hangzik, csaj átültetni a gyakorlatba elég nehéz.
2015. szept. 8. 11:50
 8/34 anonim ***** válasza:

Te csak azt hiszed, hogy egy unalmas senki vagy. Ne legyél már ilyen elkeseredett. Ha a neten bátor vagy, legyél az életben is. Az interneten jó hogy bátrabb az ember, hisz ott anonim vagy, lehetsz bárki. Szemtől szemben lehet normálisan ismerkedni, megismerni a másikat. Nem lebeszélni akarlak a társkeresős ismerkedéstől, de vagy jól sül el, vagy rosszul. Sosem tudhatod biztosra, ki ül a hálózat másik végén.

A környékeden csak van valami hely, ahová lányok is járnak.

Attól hogy nem vagy Adonisz, attól még lehet hogy feltünsz és bejössz valakinek. A külsőn lehet változtatni is, egy jó frizura is változtat az emberen. Először is belül változtass a felfogásodon. Ilyen hozzáállással nem fog menni. Ha valamit el akarsz érni, azért tenni is kell valamit. A személyiséged, természeted, hozzáállásod meg tudod változtatni, csak akarni kell. Legyen benned önbizalom és állj a lábadra. Ne csüggedj és ne add fel.

2015. szept. 8. 15:06
 9/34 A kérdező kommentje:

"A környékeden csak van valami hely, ahová lányok is járnak. "

Egy általános iskola. :s Másról nem tudok. De ha lenne,akkor sem mennék vele sokra,mert tuti nem tudnék kezdeményezni.

2015. szept. 8. 16:40
 10/34 A kérdező kommentje:

A külsőn lehet változtatni.

Igen,csak a plasztikai műtét sokba kerül. Sebaj,veszek fel hitelt,aztán abból finanszírozom.

2015. szept. 9. 06:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!