Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzékeny férfira milyen hatással lehet, ha csak örömlánnyal él nemi életet?
Semmilyen.
Ismerkedj ember. Majd találsz valakit, aki szeretni fog és te is szereted. Lépni kell. Vesd le a gátlásaidat, légy nyitott, vidám, ismerkedős. Ne legyél "anyámasszony katonája" :D
A prostikat meg felejtsd el. Attól max csak pillanatnyilag leszel boldogabb. Te egy barátnőre vágysz, nem egy utca rongyára. Ha a külsőddel van gondod, lehet változtatni azon. Akár egy jó frizura, jó öltözködés, stb.
Ne társkeresőn próbálkozz, hanem élőben. Úgy tudod csak felszabadítani azt ami benned rejtőzik mélyen. Meglátod, másabb lesz a világ.
Tudom, ez így most furcsának és hihetetlennek tűnik, de nem olyan vészes a dolog, ahogy te azt elképzeled és bemeséled magadnak. Állj a lábadra és szedd össze magad.
Én nem jókedvemből a neten keresgélek,hanem mert nincs hova eljárnom (nincs semmi efféle hely,csak kocsmák sz*rásig). Utcán meg nem fogok leszólítgatni senkit.Mellesleg,nem vagyok egy adonisz.
Ráadásul nincs mit felszabadítani magamban. Egy unlmas senki vagyok,a neten legalább valaki vagyok.
Te csak azt hiszed, hogy egy unalmas senki vagy. Ne legyél már ilyen elkeseredett. Ha a neten bátor vagy, legyél az életben is. Az interneten jó hogy bátrabb az ember, hisz ott anonim vagy, lehetsz bárki. Szemtől szemben lehet normálisan ismerkedni, megismerni a másikat. Nem lebeszélni akarlak a társkeresős ismerkedéstől, de vagy jól sül el, vagy rosszul. Sosem tudhatod biztosra, ki ül a hálózat másik végén.
A környékeden csak van valami hely, ahová lányok is járnak.
Attól hogy nem vagy Adonisz, attól még lehet hogy feltünsz és bejössz valakinek. A külsőn lehet változtatni is, egy jó frizura is változtat az emberen. Először is belül változtass a felfogásodon. Ilyen hozzáállással nem fog menni. Ha valamit el akarsz érni, azért tenni is kell valamit. A személyiséged, természeted, hozzáállásod meg tudod változtatni, csak akarni kell. Legyen benned önbizalom és állj a lábadra. Ne csüggedj és ne add fel.
"A környékeden csak van valami hely, ahová lányok is járnak. "
Egy általános iskola. :s Másról nem tudok. De ha lenne,akkor sem mennék vele sokra,mert tuti nem tudnék kezdeményezni.
A külsőn lehet változtatni.
Igen,csak a plasztikai műtét sokba kerül. Sebaj,veszek fel hitelt,aztán abból finanszírozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!