Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jégkocka punciba. Mik a tapasztalatok?
Fagyás, meg iszonyatos fájdalom? Egy -10°C-s jégkockától? Csacsiság.
Képzelj el a puncidon előbb egy jégkockát (vagy csokoládéfagyit), aztán pedig egy forró szájat... Uhhhhh...
Nem csacsiság és nem voltam punci közelében, de van egy a lábaim közt...
A jégkocka méretétől függ, olyan eset volt már, hogy nő jégkrémmel maszturbált és iszonyatos fájdalom meg ügyelet lett az eredménye.
A vagina belsejét nagyjából olyan nyálkahártya borítja, mint a szájat. Ha a szájban nem keletkeznek súlyos fagyási sérülések egy kanál fagyitól, akkor a punciban sem.
De lehet, hogy az enyém különleges berendezkedésű, vastag bőr borítja belülről, vagy belül is szőrös, nem tudom, de nekem nem lett tőle semmi bajom.
Mi jégrúddal játszottunk régebben, és azért olyan gyorsan nem olvadt el, előfordult, hogy kellemetlen volt. De amúgy jó játék, csak odafigyelve.
Mondjuk nekem a fagyi is kellemetlen tud lenni, ráadásul a fagyasztónk is elég rendesen hűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!