Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jégkocka punciba. Mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jégkocka punciba. Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2015. szept. 4. 23:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Fagyás, meg iszonyatos fájdalom? Egy -10°C-s jégkockától? Csacsiság.

Képzelj el a puncidon előbb egy jégkockát (vagy csokoládéfagyit), aztán pedig egy forró szájat... Uhhhhh...

2015. szept. 5. 09:10
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Én egyszer próbáltam, nagyon jó volt. Egyáltalán nem kellemetlen. Mondjuk én nem raktam a puncimba, csak rá.
2015. szept. 5. 09:11
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Nem csacsiság és nem voltam punci közelében, de van egy a lábaim közt...

A jégkocka méretétől függ, olyan eset volt már, hogy nő jégkrémmel maszturbált és iszonyatos fájdalom meg ügyelet lett az eredménye.

2015. szept. 5. 16:38
 14/24 anonim ***** válasza:
65%
Továbbá a kérdésben a punciba vagyis a belseje szerepel, teljesen más belül a hám mint kívül, eszem ágába nem lenne jeget dugdosni magamba.
2015. szept. 5. 16:39
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanmár,forró punciban fél perc alatt megolvad.
2015. szept. 5. 23:00
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

A vagina belsejét nagyjából olyan nyálkahártya borítja, mint a szájat. Ha a szájban nem keletkeznek súlyos fagyási sérülések egy kanál fagyitól, akkor a punciban sem.

De lehet, hogy az enyém különleges berendezkedésű, vastag bőr borítja belülről, vagy belül is szőrös, nem tudom, de nekem nem lett tőle semmi bajom.

2015. szept. 5. 23:10
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Mi jégrúddal játszottunk régebben, és azért olyan gyorsan nem olvadt el, előfordult, hogy kellemetlen volt. De amúgy jó játék, csak odafigyelve.

Mondjuk nekem a fagyi is kellemetlen tud lenni, ráadásul a fagyasztónk is elég rendesen hűt.

2015. szept. 6. 01:08
 18/24 anonim ***** válasza:
Maximum a szárazjégtől bírom elkézelni, hogy lehet bármi baj, mert az a nyelvre is rá bír ragadni, de egy sima, fagyasztoból elővett, otthon készített jégkockától semmi baja nem lesz senkinek, tapasztalat.
2015. szept. 7. 08:31
 19/24 anonim ***** válasza:
Nemrég láttam egy videót, amiben a csaj pálcikás jégkrémet dugott fel illetve maszturbált vele, és jól láthatóan nagyon tetszett neki. Szép lassan elovadt és semmibaja nem lett tőle, ki kellene próbálni.
2015. szept. 7. 10:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Inkább ne, még olvasva is beleborzongok, hogy milyen hideg lehet :)
2015. szept. 7. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!