Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, vélemény/ tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A barátommal eltöltött közös "filmezgetős" nap alatt 6x sikerült elmennie orális illetve kézzel történő petting során. Ez jóna számít? Úgy hogy nem vagyok túl gyakorlott ebben még, de minden egyes alkalommal elmondja mennyire élvezi és jól csinálom2015. aug. 30. 00:45
1/10 A kérdező kommentje:
A barátom már nem szűz és tapasztalt ilyen téren:)
2015. aug. 30. 00:46
2/10 anonim válasza:
6x?
ejjha nagyon jó lehetsz. engem a második után már cumival nem hiszem hogy a csúcsra tudnál vinni. Legalább is eddig még senkinek nem sikerült.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..:) Kíváncsi voltam jónak számít-e ez hiszen még elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren :)
2015. aug. 30. 00:51
6/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
Becsüld meg ezt a férfit xDDD
7/10 anonim válasza:
de ne gondold hogy ez minden férfinál egyforma. de lehet mondani hogy ügyes.
9/10 anonim válasza:
Nagyon gyér pasid lehet ha 6x sikerült "csak ugy" eljuttatni a csúcsra...
Ha ezt várod akkor én is mondom hogy gratulálok szép teljesítmény, de én azért kicsit cikisnek érezném magam ha iylen gyorstüzelő lennék :D
10/10 anonim válasza:
#6 ön-feláldozva vállalom a gyakorlást, hogy még jobb légy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!