Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy szeretkezés közben ránéztetek a telefonotokra? Esetleg elleztetek telefonozni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 15:44
1/9 anonim válasza:
igen mert fontos hívás volt a csaj mondta vegyem fel nyugodtan ő addig tovább lovagol. (főnököm hívott)
2/9 anonim válasza:
én csak tvztem amíg a barátom a popsimon dolgozott
4/9 anonim válasza:
mért van itt egy csomó csaj aki szereti popsiba én meg a való életben egyet sem találok ?:')
5/9 anonim válasza:
"én csak tvztem amíg a barátom a popsimon dolgozott"
Hű akkor az lehetett ám egy élvezetes szex...:D
6/9 anonim válasza:
Szerintem kb. akkor vennék fel telefont szeretkezés közben, ha szívsebész, traumatológus vagy idegsebész lennék, akin valakinek az élete, vagy mondjuk egy végtagjának megmentése múlhatna.
Ultra gáznak érezném magam, ha szeretkezés közben - esetleg valami rendkívüli vészhelyzetet leszámítva - elkezdenék telefonálni, a Páromnak sem jutna eszébe, de el nem tudom képzelni, hogy egy ilyen helyzetben ott maradnék a pasival. Szerintem elmennék mondjuk zuhanyozni, aztán 6-7 orgazmus után kerülnék elő, és elégedetten elnyúlnék a kanapén. :-)
7/9 anonim válasza:
úristen soha nem venném fel a telefont. :D sőt a csengőhang ütemére tolnám.-
8/9 anonim válasza:
Nem soha, és ha hívnának sem venném fel.
9/9 anonim válasza:
Sztem gáz telefonozni közben, akkor döntsd már el mit csinálsz...ha szexelsz szexelj, ha telefonozol telefonozz, a kettő együtt nem fog menni és gáz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!