Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Én egy 19 éves szűz fiú vagyok, és az az igazság, hogy már nagyon szeretnék szexelni. Folyton arra gondolok, hogy mennyire szívesen ölelgetném, csókolgatnám, kényesztetném a barátnőmet, a nyakát puszulinám, a fülébe súgva bókolnék neki. Szóval, nem pusztán szexre vágyom, hanem arra, hogy átöleljem, védelmezzem(istenem milyen nyálas vagyok).2015. aug. 29. 11:32
1/11 anonim válasza:
Nem vagy nyálas és igen ez normális ilyen korban főleg ha még szűz is vagy !!
2/11 anonim válasza:
Akkor irány csajozni ne itt nyálazz!
4/11 anonim válasza:
Igen, ez szerintem is teljesen normális. :-)
5/11 anonim válasza:
Abszolút normális, és még édes is! :)
6/11 anonim válasza:
Belőled férfi lesz,nem csak pasi.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 6-os, ez nagyon jól esett.
2015. szept. 1. 20:39
8/11 Rékcsi válasza:
Nem mindig baj az, h nyálas vagy.... :D
9/11 anonim válasza:
Dehogy vagy nyálas! Csak szerelmes ^^
Nyálas (szerintem) az, amikor valaki állandóan ömleng h jaj de szép vagy, jaj de szeretlek stb., rám tapad, nem hagy levegőt se venni, minden másodpercben puszit+tapizást akar, és nem veszi észre, ha nekem ez már kényelmetlen (még akkor sem, ha szólok neki...) Volt már ilyen pasim...
De amíg tudod a mértéket, addig nem leszel nyálas, nyugi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!