Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szeretkezés közben nem érzem úgy, hogy tetszenék a páromnak?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, mintha csak azzal foglalkozna, mennyire jó dolog is ez és mennyire élvezi... Viszont abszolút nem érzem magam szexinek, szépnek, vagy vonzónak közben.

Lehetséges, hogy ez az önbizalomhiányom miatt van? Vagy a páromnak kéne másképp csinálnia valamit?

Előre is köszönöm az értelmes, illetve segítőkész válaszokat!

2015. aug. 31. 01:49
1 2
 1/18 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Miért mit érzel?
2015. aug. 31. 01:50
 2/18 anonim ***** válasza:
hát, ezt így látatlanban elég nehéz megmondani. Pontosan mit csinál a párod, milyen veled közben? És te pontosan hogyan éled át az aktust/adott helyzetet?
2015. aug. 31. 01:54
 3/18 anonim ***** válasza:
És még valami. Ő az első vagy mással is voltál már előtte szexuálisan együtt? Ha igen, akkor előfordult akkor is hasonló vagy sem?
2015. aug. 31. 01:55
 4/18 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon másképp kéne csinálni.
2015. aug. 31. 01:55
 5/18 A kérdező kommentje:

Különösebben semmi "érdekeset" nem csinál. Például lovagló pózban fogja a fenekemet vagy a csípőmet. Élvezem, viszont úgy gondolom, lehetne ennél sokkal jobb is...

Eddig 1 barátnője volt, én vagyok neki a 2. Ő nekem pedig a 3., viszont az első két partnerem még szűz volt, mikor lefeküdtem velük, ebből fakadóan amatőrök voltak nagyon.

2015. aug. 31. 01:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor az előző két párodnál ilyet nem éreztél? Nem tűnt úgy, hogy nem tetszel nekik? Mert ha velük nem, akkor valószínű, hogy a mostani párod nem elég figyelmes vagy valamit tényleg nem jól csinál... Ha meg az előző kettőnél is azért elő-előfordult, hogy így éreztél, akkor valószínű, hogy picit be is képzeled.
2015. aug. 31. 02:01
 7/18 A kérdező kommentje:
De, sajnos az előzőeknél sem éreztem "jól" magam...
2015. aug. 31. 02:05
 8/18 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy te egyébként mennyire tartod saját magadat szexinek, szépnek és vonzónak?
2015. aug. 31. 02:12
 9/18 A kérdező kommentje:
Sajnos abszolút nem tartom magam annak. Mint a kérdésnél írtam, rendkívül önbizalomhiányos vagyok... :(
2015. aug. 31. 02:13
 10/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy eddig minden alkalommal túlságosan ezen görcsöltél?

(Bár kicsit olyan a kérdésed, mintha két problémát mosnál össze.)

2015. aug. 31. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!