Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretkezés közben nem érzem úgy, hogy tetszenék a páromnak?
Úgy érzem, mintha csak azzal foglalkozna, mennyire jó dolog is ez és mennyire élvezi... Viszont abszolút nem érzem magam szexinek, szépnek, vagy vonzónak közben.
Lehetséges, hogy ez az önbizalomhiányom miatt van? Vagy a páromnak kéne másképp csinálnia valamit?
Előre is köszönöm az értelmes, illetve segítőkész válaszokat!
De, ezt is lehetségesnek tartom.
Azért tűnhet úgy, hogy összemosom a 2 problémát, mert csak úgymond ezt tudom a "probléma forrásának" betudni. Mármint az önbizalomhiány miatti kellemetlen érzést, hogy nem tetszem a páromnak.
# 9
Igen, értem, tényleg nem volt elég egyértelmű abból, ahogy fogalmaztam, arra voltam kíváncsi, hogy úgy egyébként, alapból hogy viszonyulsz magadhoz, mert azt le is írtad szó szerint, hogy szex közben nem érzed szexinek, szépnek v. vonzónak magadat.
Amikor más élethelyzetekben nem vagy igazán elégedett a külsőddel, és nincs önbizalmad emiatt, akkor hogy érzed, milyen mértékig tudnál ezen te változtatni, és milyen mértékig múlik magadról alkotott képed azon, hogy a párodtól vagy bárki mástól milyen visszajelzéseket kapsz ilyen téren?
Szerintem csak veled van baj.
Magad nem fogadod el olyannak hogy az másoknak is tetszik.
Velem is volt így!
De egy ideje rájöttem hogy csak fölöslegesen stresszelem magam ezen.
Volt egy parom aki kilencven kilós volt. Lesz@rta mit gondol más róla, meg mi iszoknyát is vett fel, ha ahhoz volt kedve. Nem szégyenlősködött, es olyanokat dugtunk, hogy leszakadt alattunk egyszer az ágy. Azt hiszem pontosan azert volt jó vele annyira, mert nem aalt neki gatlásoskodni a teste miatt. Imádtam!!!
Sajnos erősen tudja befolyásolni mások véleménye a saját magamról alkotott képet... Nem érzem úgy, hogy tudnék egyedül változtatni ezen. Valahogy el kellene fogadnom magam, azonban fogalmam sincs, hogy ezt hogyan tehetném.
Annak is esélyét látom a dologban, hogy azért nem érzem jól magam a bőrömben közben, mert Ő csinál valamit rosszul, vagy szimplán nem érezteti.
Hát még valóban nem egy igazi szexisten, ez tény. Persze nem is várhatom el, hogy 1 barátnő után már kitapasztaljon és tudjon mindent. Irányítanám, de nem mindig veszi a jelzéseimet.
Erre is gondoltam, hogy csak velem van a probléma, nem is a párommal. Ha esetleg el tudnám fogadni magam, nem lennék gátlásos, nem jönnék zavarba és nem idegeskednék ilyen hülyeségeken, hogy "úristen, biztos nem tetszem neki és nem is talál vonzónak", valószínűleg jobban oda tudnék koncentrálni és élvezni a szeretkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!