Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők, Hölgyek! Titeket zavarna, ha a párotok szex közben nem mindig élvezne el?
Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy pasi ne élvezzen el... Oké, nálunk is előfordult már, mikor zsinórban harmadszor voltunk együtt 2óra alatt, és a 3.már nem ment. De egy normál együttlét alatt el nem tudom képzelni, hogy ne legyen orgazmusa a pasinak...
29N
volt ilyen párom ...
zavart
de a vége fele már nem érdekelt
de nem e miatt lett vége
Barátom egyszer nem ment el.. Engem nagyon zavart. Mondta hogy nem tud mindig de nagyon jó volt.
Nagyon zavart. Ugy éreztem hogy nem voltam jó és hogy az én hibám.
De azóta nem volt ilyen..
Nagyon zavarna, mert azt ereztetne,hogy valamit nem jol csinaltam.
18/L
Borzasztóan zavarna. Úgy érezném, hogy velem van a gond; nem vagyok elég jó neki ahhoz, hogy úgy élvezze az együttlétet, ahogy azt normálisan kéne.
Egyszer előfordult ilyesmi, a párom azt mondta élvezte a szexet, de képtelen volt elmenni. Aztán pár napra rá eléggé elkapta az influenza, szóval a betegségnek tudtuk be.
Azóta sem volt ilyen. :D
10-ből 9 azért sok...
Igazából csak azt lenne jó tudni, hogy miért nem. Én vagyok az oka? Mert akkor jó hogy zavar...
Ha nem én vagyok az oka és őneki nem hiányzik, hogy mindig elmenjen, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!